Řidič kamionu na D1 měl tři promile alkoholu! Opil se prý za jízdy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Řidič kamionu na D1 měl tři promile alkoholu! Opil se prý za jízdy...

Řidič kamionu měl v krvi tři promile alkoholu. Prý se opil za jízdy. (ilustrační foto)
Řidič kamionu měl v krvi tři promile alkoholu. Prý se opil za jízdy. (ilustrační foto) (PČR)

Na dálnici D1 zadrželi policisté v pondělí slovenského řidiče kamionu, který měl v dechu přes tři promile alkoholu. Na dálnici kličkoval mezi jízdními pruhy a u Ivanovic na Hané poškodil při bočním střetu osobní auto. Nikdo nebyl zraněn.

Podle policie popíjel během jízdy. Opilého jednatřicetiletého řidiče zastavila policie na 153. kilometru D1 a dopravila ho na protialkoholní záchytnou stanici v Jihlavě, kde strávil noc. Protože v opilosti způsobil nehodu, hrozí mu vězení až na tři roky, sdělila dnes ČTK mluvčí policie Dana Čírtková.

Muž vyjel v pondělí s nákladním autem z města Holíč na severozápadním Slovensku. "Jak sám policistům uvedl, po cestě si nakoupil alkohol, který v průběhu jízdy popíjel. Údajně měl mít osobní problémy," uvedla mluvčí. Na 153. kilometru se opilý řidič snažil z dálnice sjet, ale zastavili ho policisté z dálničního oddělení ve Velkém Beranově. Vzali mu řidičský průkaz. Kamion si převzal dopravce.

Přečtěte si
koko61
21. 8. 2014 • 22:43

To si snad dělá pr.del Táhni na slovač ty vožralo a už se tady neukazuj

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.