Ubodal rybáře pod stromem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ubodal rybáře pod stromem!

Billiard klub v Kamenných Žehrovicích na Kladensku. Před touto restaurací došlo včera k vraždě.
Billiard klub v Kamenných Žehrovicích na Kladensku. Před touto restaurací došlo včera k vraždě.

KLADNO – Brutální vražda včera šokovala obyvatele Kamenných Žehrovic na Kladensku. Ubodaný muž vykrvácel pod pučícím stromem vedle restaurace Billiard klub, která se nachází na hlavním silničním tahu na Karlovarské ulici. Zemřel kolem půl čtvrté ráno. Krátce poté kriminalisté zadrželi muže podezřelého z útoku.

Brutální vražda na Kladensku

„Hrozí mu obvinění z vraždy. Zatím ale nebyl vyslechnut ani obviněn,“ uvedla mluvčí středočeské policie Soňa Budská. Podle informací Aha! oběť i útočník do ranního kuropění popíjeli. Pak se zřejmě až před restaurací pohádali. Tam také došlo k vraždě. „Podezřelý byl dost opilý. Museli jsme ho tedy nechat nejdříve vystřízlivět, aby byl vůbec schopen vypovídat,“ řekl policista obeznámený s případem.

Místní tragédii ani její motiv nechápou. „Ve čtvrt na čtyři odešli poslední hosté. Chvíli poté jsem zamkla a odjela také. Nikde se nic nedělo,“ řekla včera Aha! barmanka Zdeňka (45). „Nebyl to ani stálý zákazník, ale znám ho jako ostatní místní. Byl rybář a se spolkem rybářů chodil do jiné restaurace,“ dodala. V sobotu se muž se svým známým zastavili v klubu až cestou z hospůdky na poslední pivo prý doslova s písničkou na rtech. „Znám ho jako normálního chlapíka, žádný rváč. Ani tady se nehádali. Já s nimi debaty nevedla. Zaslechla jsem jen, že se bavili o práci a známých, prostě chlapské řeči u piva,“ vzpomínala barmanka.

Ke konfliktu tedy podle ní a dalších hostů muselo dojít až venku, když už byli všichni pryč. „Udivuje mě to. Celý večer byl klid. Nedokážu si to vysvětlit. Nejhorší je, že se všichni znají,“ dodala Zdeňka. S kamarády obhlížela zvědavě místo činu i restauraci také asi patnáctiletá dívka. Přiznala, že zavražděný byl její strýc. Mluvit o něm ani o neštěstí ale nechtěla. „Byl to hodný a férový chlap,“ řekl dívčin kamarád.


Autor: Saša VETKOVSKÁ
Foto Aha!: Kateřina KOVÁŘOVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.