Nová báchorka o tom, jak Zeman přišel k úrazu: Do čeho vlastně narazil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nová báchorka o tom, jak Zeman přišel k úrazu: Do čeho vlastně narazil?

Fotografie
Fotografie (internal)

Tady někdo upadl! Ale asi na hlavu... Jak si vlastně prezident Miloš Zeman (69) poranil své pravé koleno? Zatímco šéf jeho lékařského konzilia Martin Holcát (59) se snažil vymyslet přijatelný důvod, proč je hlava státu na vozíku, prezident teď přiznal: „Nebyl to náraz do zdi, byl to náraz kolenem do šatní skříně.“ Opravdu?

Od 30. října, kdy si prezident Zeman poničil koleno, panují o způsobu jeho zranění pochybnosti. Holcát totiž napřed naznačoval, že prezident ve tmě narazil do zdi. Ve chvíli, kdy si z tohoto začal dělat národ legraci, přispěchal s upřesněním, že hlava státu zakopla o shrnutý koberec. To pak ještě několikrát zopakoval a vehementně přitom vyvracel podezření na alkohol nebo kolaps.


Teorii, že Zeman zakopl o psem shrnutý koberec, se nakonec téměř i uvěřilo, ale sám prezident ji zase zpochybnil. V pondělí na rádiu Impuls přišel k překvapení všech s verzí nárazu do skříně... Tak jak to opravdu bylo, pane prezidente?
Pochybnosti ovšem nepanují jen u současného zranění. Málokdo také uvěřil tomu, že příčinou Zemanova potácení při otevírání korunovačních klenotů byla Hradem nabídnutá viróza...

Nedůstojný vozíček?
Kvůli zranění musel prezident zrušit zahraniční cesty do konce roku. Zpozdí se také jmenování premiéra. Zeman to chce udělat až začátkem prosince, kdy vstane z invalidního vozíku. Takhle by to prý bylo nedůstojné. Proti tomuto vyjádření se ale ostře ohradila Národní rada zdravotně postižených. Urazil prý invalidy a žádá, aby se omluvil.

Pohádky o kolenu
30. 10. – dopoledne
„Stalo se to v noci, asi když šel na toaletu a do něčeho narazil, možná do zdi,“ líčil šéf Zemanova lékařského konzilia Martin Holcát.
31. 10.
„Nerozsvítil si, zakopl o shrnutý koberec, který shrnul jeho pes, jak jsme se dozvěděli, já mohu vyloučit alkohol,“ upřesňoval o den později.
6. 11.
„Rozhodně se musím jako lékař ohradit proti nepravdivým tvrzením, která se v posledních dnech v médiích objevují, a sice že došlo k úrazu v důsledku požití alkoholu, že šlo o kolaps s následným bezvědomím nebo že by při pádu došlo k poranění obličeje. Nic takového se nezakládá na pravdě,“ ohradil se Holcát proti množícím se spekulacím, co se prezidentovi vlastně stalo.
11. 11.
Vše je zase jinak... Prezident: „Nebyl to náraz do zdi, byl to náraz kolenem do šatní skříně.“

Autor:  poe

Přečtěte si
ivoadler
14. 11. 2013 • 16:12

Lhát se nemá. Trochu mi to připomíná informování Rusů a sestřelení korejského letadla: 1. fáze - letadlo zmizelo z obrazovek našich radarů. 2. letadlo bylo zastaveno v letu. 3. sestřelili jsme ho. Připadá mi to jako vymlouvání učitelského nápadníka hajného dcery: nakonec se přiznal k pytlačení, ač ve vší počestnosti chodil hajnému za dcerou. Závažnost zranění se mi zdá nepřiměřená pádu. Jednou jsem, téměř střízlivý, šel domů a brnknul jsem podpatkem o díru v chodníku. Následoval pád na HUBU. Příští den jsem v práci vysvětloval flastr na tváři tím, že na mně při stěhování padla skříň. Na vozíku jsem ale neskončil.

dzery
14. 11. 2013 • 10:15

Paralenka má ale pravdu že se už na ovara vaří voda.

paralenka
14. 11. 2013 • 06:57

Sorry, ale mně je jedno, jak se to stalo! Co mi není jedno, jak se neustále někteří nevýznamní, kteří touží významnými být, strefují do prezidenta! Stále nemohou sežrat to, že byl zvolen Zeman a ne jejich strejda z Rakous! Od trapné divadelní slátaniny až po tyhle stále se opakující články je to jedna velká ubohost. Dnes se kdejaký postpuboš chová nevhodně k hlavě státu, zítra půjde nakopat nebo okrást do zad*ku vlastní rodiče/ prarodiče. Přesně takhle se rodí neúcta lidí k sobě navzájem! Ale na každou s*v*i*ň*u* se vaří voda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.