Unesené šťěňátko se našlo! Doma je zase veselo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Unesené šťěňátko se našlo! Doma je zase veselo...

Nelinku má již pan Dalimil doma.
Nelinku má již pan Dalimil doma. (PETR_NOVOTNY / Blesk)

Sláva, Nelinka se vrátila domů! Dalimil (30) a Jarka (28) Vyšínovi byli ze zmizení (Aha! informovalo) dva měsíce staré fenečky krysaříka na benzince v Praze zničení, ale deník Aha! pomohl! Mazlíček se vrátil do jejich rukou a s ním i radost do jejich bytu.

Zoufalí manželé se už báli, že Nelinku nikdy neuvidí. „Deník Aha! je naše poslední možnost,“ říkal s nadějí v hlase Dalimil. A měl pravdu! Hned v pátek se mu ozval člověk, který fenečku odvezl z benzinky v Argentinské pryč!

Veselý domov

„Netušili jsme, že to půjde takhle rychle. Nelinku jsme si přivezli domů a už tam máme zase veselo,“ dojatě děkovali mladí manželé. A mazlivý krysařík se radoval s nimi. Hned celý byt očichal a vesele štěkal a skákal, radost nebrala konce!

Nechtěl ji unést

A co řidič, který si v zelené oktávce Nelinku odvezl pryč? „Nechtěl jsem ji unést. Myslel jsem si, že se zaběhla,“ omlouval se Vyšínům řidič. O Nelinku se doma staral, jak mohl, ale když viděl v Aha!, že manželé hledají svého »člena rodiny«, neváhal. „Taky by mě mrzelo, kdybych přišel o pejska,“ dodal.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.