Trapný konec na MS! Hokejisty vyřadili Švýcaři, kterým se posmívali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trapný konec na MS! Hokejisty vyřadili Švýcaři, kterým se posmívali!

Loučení se šampionátem v bráně ostudy. Zleva Novotný, Hudler, Pavelec a Hejda.
Loučení se šampionátem v bráně ostudy. Zleva Novotný, Hudler, Pavelec a Hejda. (Foto Sport – Barbora Reichová)

Konec! Vyřazeni, potupeni, ztrapněni! Hokejoví reprezentanti pukli na MS ve čtvrtfinále se Švýcarskem 1:2 a mizí ze Stockholmu nouzovým východem pro uklízečky.

„Švýcaři hráli hrozně,“ šokoval svým posměšným vyjádřením brankář Alexander Salák poté, co Helvéti smetli soubor zoufalého kouče Aloise Hadamczika ve skupině 5:2. Urážka hokejových bohů a ztráta soudnosti se vrátily jako bumerang! A Češi po definitivním krachu obrátili. Museli, protože příšerně hráli oni sami!

„Švýcarsko je neskutečně rozjetá mašina,“ uznal zadák Zdeněk Kutlák. „Byli jsme před jejich bránou moc hodní a sami jsme si dali dva vlastní góly. S takovým výkonem jsme na ně neměli,“ přitakal smutně brankář Ondřej Pavelec.
„Švýcaři jsou asi nejlepší na mistrovství. My jsme tomu šli málo naproti, je to pro nás velké zklamání,“ konstatoval útočník Radim Vrbata.

A co mají říkat fanoušci? Hráči by jim měli ze svých tučných gáží zaplatit prášky na tlak. Těm zmučeným doma navíc čas strávený u televizí, a výpravě, jež za nimi v dobré víře putovala do Švédska, výlohy za cestování, ubytování a suvenýry…

BILANCE ČESKÉ HRŮZY :BEZ SKALPU TOP TÝMU

Švédsko    1:2
Kanada    1:2
Švýcarsko    2:5 a 1:2

NUDILI S OUSIDERY
Bělorusko    2:0
Dánsko    2:1 po sam. náj.
Slovinsko    4:2

JEN VYKŘIKLI DO TMY
Norsko    7:0

Autor:  Jan Uhlík

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.