Danielu zabil po hádce milenec: Její orgány zachránily šest lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Danielu zabil po hádce milenec: Její orgány zachránily šest lidí!

Lékař Remus R. A.
Lékař Remus R. A. (Jitka Pecharová)

Nepřežila útok přítele-lékaře, ale její orgány zachránily život šesti lidem! Exotická Daniela P. (†24) zemřela loni 9. června po ráně od partnera, v Česku žijícího indického lékaře Remuse R. A. (34). Ten se nyní za svůj čin zpovídá před soudem, kde mu hrozí až 10 let vězení.

Lékař vyjádřil nad tragickou smrtí lítost. „Danielu stále miluji,“ vzlykal. Vinu ale odmítl s tím, že se jen bránil. Tragédii navíc vykreslil jako nešťastnou náhodu, při které zemřela žena holdující alkoholu, cigaretám a kouření marihuany. To ale rodina Daniely včera u soudu odmítla. „Je to vrah, který se nestydí ještě špinit pověst mojí dcery,“ zlobila se její matka. „Lékaři použili její orgány, takže byla naprosto zdravá, tak proč o ní takhle mluví,“ plakala.

Co se tehdy stalo?

Mezi Danielou a Remusem vypukla v music clubu v Hradci Králové roztržka. Podle lékaře bezdůvodně ztropila žárlivou scénu kvůli kamarádce. „Daniela cítila, že po mě jede, i když jsem jí říkal, že jinou nehledám. Začala do mě bušit,“ vypověděl. Pár vyvedla ochranka. Venku opilý doktor ženě ránu vrátil. Dal jí takovou facku, že spadla, udeřila se hlavou o chodník a začala krvácet do mozku. Po chvíli začala ztrácet vědomí. Lékař zavolal kamarádům, odvezli ji do nemocnice, kde druhý zemřela.





Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.