Opilý lékař zfackoval bisexuální studentku (†24). Zemřela na krvácení do mozku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Opilý lékař zfackoval bisexuální studentku (†24). Zemřela na krvácení do mozku

Daniela zemřela při partnerské hádce.
Daniela zemřela při partnerské hádce. (Foto Aha! – Jitka Pecharová)

Příliš exotiky a temperamentu může být v lásce smrtelnou kombinací! Svědčí o tom vztah v Česku žijícího indického lékaře Remuse R. A. (34) a bisexuální Daniely P. (24) s vietnamsko-jugoslávskou krví. V zápalu žárlivosti a v opilosti se fackovali. Žena si při pádu rozbila hlavu a zemřela.

Ind, který vystudoval v Hradci Králové medicínu, poznal studentku filozofie Danielu před dvěma roky přes svůj inzerát. „Chtěl jsem pronajmout byt, a ona měla zájem. Nedopadlo to, ale stali se z nás milenci,“ popsal včera lékař před královéhradeckým soudem, kde mu za smrt dívky hrozí až 10 let vězení.

Sexuálně nevyhraněná žena si s doktorem začala v době, kdy měla milenku. V osudný den Daniela, milovnice thaiboxu, Remuse napadla v nočním klubu, on se bránil. Ochranka je vyvedla ven. „Tam mě chytila za košili a strhla na sebe,“ tvrdil včera. Když viděl, že jeho láska ztrácí vědomí, odvezl ji do nemocnice. Tam zemřela na krvácení do mozku.

„Nikdy bych neřekl, že tohle může stát. Danielu stále miluju,“ vzlykal lékař a omluvil se Danielině matce. Ta soudu řekla, že za smrt dcery bude po muži chtít aspoň pět milionů korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.