Manžela 23krát probodla: Odsedí si sedm let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Manžela 23krát probodla: Odsedí si sedm let!

Odsouzená Eva H.
Odsouzená Eva H. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Neuvěřitelných 23 bodných ran zasadila Eva H. (34) z Přimdy na Tachovsku loni v říjnu svému manželovi Petrovi (39). Ještě předtím mu nasypala do piva prášky na spaní. Chtěla ho zabít! A motiv? Muž ji týral. Včera ženu soud poslal na sedm let za mříže.

Eva a Petr se brali po měsíční známosti. Po svatbě Petr ukázal agresivní tvář. Manželku údajně bil a nepřestal ani poté, co se jim narodili dva synové (4), dvojčata. Eva od něj odešla a přestěhovala se do azylového domu. Časem se vrátila, věřila v lepší život.

Jenže...  „Poprosila jsem ho, ať dá venku pozor na kluky, aby nevběhli na silnici. Začal mi nadávat. Moje trpělivost přetekla. Vzala jsem nůž a schovala ho pod matraci v ložnici,“ řekla u soudu Eva. Když Petr usnul, bodala ho kudlou do zad. „Vyskočil z postele a vrhl se na mě. Oháněla jsem se nožem a on vyběhl z domu ven,“ líčila dál. Petr doběhl až do nedalekého motelu, kde mu majitelé poskytli první pomoc. Nyní budou Eviny děti sedm let bez mámy.


Autor:  aja

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.