Děsivý příběh: Žena chystá svatbu s vrahem své sestry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Děsivý příběh: Žena chystá svatbu s vrahem své sestry!

Fotografie
Fotografie (internal)

Kdyby vám někdo zabil sestru, nejspíš byste ho nejradši sprovodili ze světa. Mladá Argentinka Edith Casasová (22) se ale rozhodla vrahovi svého dvojčete »pomstít« poněkud neobvyklým způsobem – hodlá se za něj provdat!

Johana (†19) byla zastřelena v roce 2010 po večírku s přáteli. Z její smrti byl obviněn právě Victor Cingolani. Od té doby si ve vězení odpykává 13letý trest. I přesto si ho Edith chce vzít. „Nejsem blázen, vím, co dělám. Vzájemně se milujeme, nebojím se, že mi ublíží. A věřím, že moji sestru nezabil, je to
dobrý člověk,“ vysvětluje odvážný čin mladá Argentinka.

Obřad bude skromný, proběhne nedaleko věznice ve městě Pico Truncado před pouhými dvěma svědky a ozbrojenými policisty, kteří Victora k oltáři v poutech přivedou. Svatbě se všemi silami snaží zabránit nevěstina matka – tvrdí, že Edith je duševně nemocná a měla by se jít léčit. „Nechci dopustit, aby mi zabil i druhou dceru,“ zdůvodňuje svůj hněv.

Přečtěte si
rejpal3
25. 12. 2012 • 14:03

Když už opisujete, opisujte se vším všudy. Chybí vám tu podstatná informace - že vražda mu nikdy nebyla přesvědčivě dokázána a že případ nikdy nebyl zcela objasněn. Podezřelý byl ještě někdo jiný... A toho si nebere...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.