Brutální vražda milenců (oba †19) v Praze: Snímala vraha kamera? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Brutální vražda milenců (oba †19) v Praze: Snímala vraha kamera?

Pohřební služba odnesla těla po ohledání místa činu.
Pohřební služba odnesla těla po ohledání místa činu. (Aha! - David Malík)

Byli brutálně zavražděni! Tak zní výsledek pitvy, která byla nařízena poté, co policisté v sobotu odpoledne našli těla dvou mladých lidí (oba †19) v Praze 4. Kdo jim však zasadil smrtící rány, zatím není jasné.

Pátrání po zemřelé dívce se rozběhlo už v sobotu ráno, kdy ji začali postrádat její rodiče poté, co nepřišla domů od svého přítele. Že se jim dcera už nikdy nevrátí, by zřejmě nenapadlo nikoho. „S ohledem na závažnost případu a určité taktické důvody, nebudeme sdělovat žádné bližší podrobnosti,“ uvedla policejní mluvčí Jana Rösslerová s tím, že pitva potvrdila úmrtí následkem pobodání.


Pětipokojový byt, ve kterém se v sobotu vražda odehrála, obývala podle sousedů skupinka studentů. „Majitel byt pronajímal, lidé se v něm hodně střídali, ale nebyl s nimi žádný problém,“ řekla Aha! sousedka bydlící poblíž bytu. Policistům může v pátrání po vrahovi pomoct záznam z kamery ve vchodu domu.



Autor:  red

Přečtěte si
hillaarkaa
7. 1. 2013 • 08:53

Na těch nosítkách???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.