Anife Vyskočilová před rozvodem - Noční mejdan! S milencem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Anife Vyskočilová před rozvodem - Noční mejdan! S milencem?

V restauraci se k sobě Anife a Zláj docela měli
V restauraci se k sobě Anife a Zláj docela měli (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Láska populárního herce Ivana Vyskočila (59) a jeho ženy Anife (32) je definitivně v koncích! Anife, která si už žije vlastním životem, to naposledy pořádně rozjela předevčírem na akci Svatební šaty roku 2006, ze které se domů vrátila až nad ránem.

PRAHA – Láska populárního herce Ivana Vyskočila (59) a jeho ženy Anife (32) je definitivně v koncích! Anife, která si už žije vlastním životem, to naposledy pořádně rozjela předevčírem na akci Svatební šaty roku 2006, ze které se domů vrátila až nad ránem. Zapíjela totiž s podnikatelem Zlájou Demerovičem a svojí adoptovanou sestrou Šari (15) patnácté narozeniny syna Hariho! A toho, přestože jeho prospěch ve škole není zrovna valný, ráno ani neposlala do školy!

„Není to můj milenec, je to majitel obchodu Best Line v Praze,“ popřela Anife opět existenci jakéhokoliv milence i to, že by se rozváděla. „S manželem vycházím výborně,“ lhala nám včera bez uzardění Anife, což je ovšem v přímém rozporu s tím, co deníku Aha! prozradil její dosavadní manžel Ivan Vyskočil. „Ano, rozvádíme se,“ potvrdil nám Vyskočil.

To, že s podnikatelem oslavovali dlouho přes půlnoc narozeniny jejího syna Hariho, který ráno nešel do školy, už Anife nezapírá. „Dnes zůstal doma, ale musí se učit. Teď ho vezu do školy, aby si vyzvedl úkoly,“ říká Anife. A na dotaz, zda by přeci raději neměl být ve škole, však tvrdí, že jeden den absence Harimu neublíží. „Kluk nemůže mít samé jedničky. Má jedničky a dvojky, a pak se stane, že dostane pětku, protože se s někým popral,“ obhajuje Anife synovy školní výsledky. Opak je však pravdou. „Nechtějte to vysvědčení vidět,“ povzdychl si Ivan Vyskočil. „Anička je ale nedůsledná. Nevidí, že nestačí udělat Harimu bengál při vysvědčení, ale vést ho celou dobu školní docházky,“ dodává populární herec, který se Aha! jako prvnímu médiu svěřil s podrobnostmi o okolnostech svého rozvodu a řekl pravdu i o milenci své ženy!



Exkluzivní zpověď herce Ivana Vyskočila o jeho rozvodu s Anife čtěte už zítra v deníku Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.