Krutí rodiče Martínka (3 měs.) týrali, až oslepl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krutí rodiče Martínka (3 měs.) týrali, až oslepl!

Táta Martin
Táta Martin (pro Aha! – Michaela Slámová)

Jen utrpení prožívá od narození tříměsíční Martínek T. z Královéhradecka. Na svět přišel se srdeční vadou a podstoupil tři operace. Hotové peklo ho ale čekalo v rodičovské péči.

Máma Monika (23) a táta Martin (39) včera stanuli před soudem v Hradci Králové. Z nepochopitelných důvodů dávali miminku pít studené mléko, pořádně ho nemyli a ani jeho věci neudržovali čisté. „Byl cítit potem, jeho oblečení bylo cítit zatuchlinou či zbytky mléka. Nedostatečná hygiena mohla být příčinou i lokální infekce v jizvě po operaci,“ shrnul jejich péči žalobce.

Chlapci otec ubližoval i fyzicky. Třásl s ním, několikrát ho hodil na postel ze vzdálenosti nejméně jednoho metru a přes plačící děcko přehazoval deku. Syn podle znalců utrpěl krvácení do mozku a další vážná poranění, jejichž následkem oslepl. Oba rodiče, kteří trvají na své nevině, mohou skončit ve vězení za týrání, těžké ublížení na zdraví a Martin T. také za pokus o vraždu.

Autor:  mis

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.