VIDEO Zavražděný politik Aleš Vytopil: Lásku i vraha potkal v bordelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VIDEO Zavražděný politik Aleš Vytopil: Lásku i vraha potkal v bordelu!

Video se připravuje ...

Před rokem zavražděný místostarosta Brna-Židenic Aleš Vytopil (†36, ODS) nebyl vzorem komunálního politika. Včera před soudem vyšlo najevo, že docházel do nočních klubů, kde se seznámil se »společnicí« Pavlou Antalovou (29) a to ve stejnou dobu, jako i její pozdější partner a otec společné dcery Filip Onderka (38) – Vytopilův vrah.

„Věděla jsem o Vytopilově manželce, ale říkal, že mají volnější vztah. Docházel za mnou, stejně tak i Filip Onderka,“ řekla Pavla Antalová. V námluvách byl v tu chvíli rychlejší Onderka. Jenže zanedlouho poté, co začala Antalová s Onderkou žít, ten znovu začal dojíždět za svou exmanželkou Radkou Onderkovou-Pojerovou, která je druhou obviněnou z vraždy politika. „Nakonec jsem Onderkovi dala ultimátum, že buď přestane, nebo se odstěhuji, což jsem nakonec také udělala,“ popsala Antalová.


S Vytopilem, jenž mezitím začal žít se svojí bývalou erotickou společnicí Antalovou, se Onderka potkal loni v létě. „Oba spolu vycházeli bez problémů. Osudný den, 9. září 2011, mi řekl: »Neměl bych ti to říkat, ale večer se mám potkat s Onderkou a nějakou starší ženou, nevíš proč?« Mám za to, že to byla Onderková,“ říká Antalová. Od tohoto okamžiku byl nezvěstným, jeho nahé tělo bez hlavy našli kriminalisté zahrabané nedaleko Moravského. Vrahům hrozí až 20 let kriminálu.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.