Jen pro superauta... Parkují až v obýváku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jen pro superauta... Parkují až v obýváku!

Vejdete do bytu a auťák už na vás čeká, kouká prosklenou stěnou a jste zase spolu. Užíváte si pohledu na luxusní káru, co víc si přát. Je to designové, světové. K červené kožené pohovce jedině červené ferrari…
Vejdete do bytu a auťák už na vás čeká, kouká prosklenou stěnou a jste zase spolu. Užíváte si pohledu na luxusní káru, co víc si přát. Je to designové, světové. K červené kožené pohovce jedině červené ferrari… (Profimedia.cz)

Znáte to, nemůžete zaboha usnout, budí vás neustálý strach, že někdo na ulici obchází vaše auto. Krade se všude, v Praze, Ostravě, ale i v Singapuru. A tam se s krádežemi popasovali elegantně. Nejdražší luxusní rezidence skýtají vlastní »pokojíček«, nebo chcete-li garáž, pro naleštěné a děsně drahé bouráky přímo v obýváku.

Ovšemže, pracháči se asi zlodějů nebojí, vždyť si mohou své ferrari nebo maserati strčit do podzemní garáže. Ale tohle je prostě výstřední hit, tak trochu masírka přebujelého ega… Důkaz peněz!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.