Policisté honili motorkáře: Skončili v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Policisté honili motorkáře: Skončili v nemocnici!

Zdemolované policejní auto, které málem vyvrátilo strom.
Zdemolované policejní auto, které málem vyvrátilo strom. (Policie ČR)

Pronásledovali piráta, který ujížděl na motorce, jejich zásah ale skončil neštěstím! Policisté ve středu vpodvečer v Prostějově ve služebním autě narazili čelně do stromu s takovou silou, že ho málem vyvrátili. Jeden z nich se navíc těžce zranil a do nemocnice ho dopravil vrtulník!

Dopraváci ve voze se zapnutým majákem jeli za motorkářem. Pak ale v plné rychlosti narazili do odbočujícího auta. „Služební vozidlo bylo nárazem odhozeno a čelně narazilo do stromu,“ popsala policejní mluvčí Eva Čeplová. Těžce zraněného policistu musel do nemocnice transportovat vrtulník.

„Utrpěl poranění hlavy a hrudníku a jeho stav je velmi vážný,“ potvrdil mluvčí olomoucké fakultní nemocnice Egon Havrlant. Dva další lidé se zranili lehce. Motorkáře se dopadnout nepodařilo, viníka nehody hledá policejní inspekce.

Přečtěte si
charlie
2. 4. 2012 • 00:06

nemá absolutní přednost v jízdě,i když použije sirénu a světla.Jenom proto, aby odchytili jednoho motorkáře,který se jim zdál být podezřelý jako silniční pirát zničí k odpisu služební auto a policista se dostal s vážným zraněním do nemocnice.Nové služební auto,vrtulník,náklady léčení, nemocenskou pro policistu budeme platit z našich daní.A to jenom proto,ze si policajti zahráli na drsné americké poldy, ale nemají na to.Zdá se mi,že těch zničených policejních aut v nesmyslných honičkách v poslední době nějak přibývá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.