Podvod za miliardu v domě seniorů! Každý z důchodců přijde o 100 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Podvod za miliardu v domě seniorů! Každý z důchodců přijde o 100 tisíc!

Fotografie
Fotografie (internal)

Důchodci žijící v Senior domě v Českých Budějovicích, největším zařízení svého druhu v Česku, hrůzou ani nespí. Firma provozující objekt totiž má – jak již deník Aha! informoval – dluhy. Jenže teď vyšlo najevo, že dosahují hranice téměř jedné miliardy korun!

Za vším stojí kontroverzní podnikatel z Tábora Stanislav Snášel, o kterém všichni na jihu Čech prohlašují, že je »falešný jako pětník«.

„Konta firem, které fungovaly pod hlavičkou Stanislava Snášela, jsou prázdná. Zjistili jsme neskutečné finanční úniky. Nyní budeme doufat, že někdo Senior dům koupí a alespoň zčásti se dluhy uhradí,“ potvrdil Aha! insolvenční správce Karel Touschek.

Důchodci zřejmě nepřijdou o střechu nad hlavou, mnozí ale už neuvidí kauce ve výši 100 tisíc korun, které platili při nástupu do zařízení. „Patrně se také budou muset zvednout zálohy. O peníze, které dali jako kauci, přijdou. Mohou se ale přihlásit jako věřitelé,“ dodal Touschek.

Nejhorší ale je, že představitelé firmy rozhazovali a pořizovali si superluxusní auta. „Nakupovaly se porsche, bentley a masserati,“ tvrdí místní.

Jeden z obyvatel domu navíc před časem údajně zemřel na zástavu srdce poté, co se dozvěděl, jak to s objektem vypadá.

Přečtěte si
marmat
8. 2. 2012 • 13:18

Tak za "černou jźdu " v metru exekuce IHNED, i když není co brát... Obstavený Karlův most i ZOO a socha sv. Václava, kvůli 18.ooo,-Kč, TAK DOUFEJME, ŽE TOHLE BUDE PRO SPRÁVNÉ EXEKUTORY ROZCVIČKA !!! Konečně se mohou i lidem zalíbit... takže snad

bobina
8. 2. 2012 • 06:47

Každý ví kde hledat viníka a nic se neděje! Každýho malýho čudlu který štípne někomu peněženku zavřou,ale tyto týpky šanují! Tady je opravdu absurdistán se vším všudy! Vyházet politiky a soudce komplet a dát tam někoho se selským rozumem by snad bylo lepší nežli tuto přestudovanou garnituru! K čemu nám je,že si kde kdo dělá legraci z plzeňských práv,když ti ostatní "řádně" vystudovaní jsou k neupotřebení zrovna tak jako ty plzeňské rychlokvašky! Tady si každý právo vykládá po svém a doplácí na to hlavně ti,kteří jsou postižení,gauner má navrch!Tady už je taková míra korupce,že se jeden bojí druhého a nechce si ho rozzlobit a podle toho to tu vypadá! Žumpa,ve které se mají dobře akorát zloději,gauneři,politici a advokáti s exekutorama.

zadnice
7. 2. 2012 • 16:31

Privatizace a podnikání dle Klause, Ježka a dalších!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.