Metoda BodyTite: Radiofrekvenční liposukce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Metoda BodyTite: Radiofrekvenční liposukce!

BodyTite vás zbaví nejen tuku, ale i celulitidy.
BodyTite vás zbaví nejen tuku, ale i celulitidy. (Profimedia.cz)

Soutěž deníku Aha! a Kliniky a institutu estetické medicíny Asklepion o plastické operace za 165 000 Kč má prvního výherce! Sandra Ullmannová (21) z Lovosic získává zákrok BodyTite za 30 000 Kč! Hrát s Aha! se skutečně vyplatí!

Výherkyně Sandra (21): Nechám si odsát tuk z bříška!

Soutěž o liposukci má prvního vítěze! Zákrok v hodnotě 30 tisíc korun vyhrála Sandra Ullmanová (21) z Lovosic. Mladá slečna, která pracuje jako prodavačka, byla nadšená.

„Vůbec jsem to nečekala, nikdy v životě jsem nic nevyhrála. Půjdu na liposukci bříška, nejsem s ním spokojená,“ svěřila se Sandra.

Jako prvnímu radostnou zprávu oznámila příteli. „Říkala jsem si, že ho překvapím, ale mám takovou radost, že bych to tajemství neudržela,“ usmívá se spokojeně.

Sandra také přiznala, že jako každá žena má i ona spoustu zkušeností s dietami, nikdy s nimi ale dlouho nevydržela. „Nejdéle jsem vydržela asi pět dní, ale pak jsem s tím sekla. Tenhle zákrok bude určitě příjemnější, a hlavně bez práce,“ dodala.

Doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc. poradí nejlepší zákrok

Ovocná, bodová, tukožroutská – jistě dokážete vyjmenovat více druhů diet. Odborníci na výživu je odsuzují, protože jojo efekt kila zanedlouho vrátí. Podobně na tom jsou i tzv. neinvazivní liposukce. Jde o metody vhodné jako dočasné řešení, ale nelze je využívat jako způsob hubnutí.

„Bohužel, většina »zázračných lékařů« zdůrazňuje pravý opak. Lákají pacienty na zhubnutí bez námahy. Jestliže pacient není připraven podstoupit radikální dietu, mnohem vhodnější je klasická liposukce,“ říká doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc. z Kliniky a institutu estetické medicíny Asklepion.

Slabinou klasické liposukce však je, že se nezabývá vzhledem a kvalitou kůže nad odsátou oblastí. Ta se ještě několik týdnů po chirurgickém výkonu formuje a často zůstane povolená. Ještě citlivější je tento problém v případě, že máte celulitidu. Řešením je právě metoda BodyTite!

MUDr. Peter Chovan: BodyTite vyhladí i celulitidu!

Jde o revoluční metodu v plastické chirurgii. Liposukcí se odsaje nežádoucí tuk, zatímco radiofrekvenční proud zespoda proniká kůží. Teplo, které se tím tvoří, kůži odspodu prozařuje a následně vypíná.

„Tepelným působením dochází ke změnám struktury buněk tuku v podkoží. To má za následek vyhlazení a vypnutí kůže po liposukci a zároveň odstranění celulitidy,“ uvádí plastický chirurg MUDr. Peter Chovan z Asklepionu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.