Luxusní značkové kabelky za speciální ceny! Můžete je mít i vy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Luxusní značkové kabelky za speciální ceny! Můžete je mít i vy!

Kabelka je nezbytnou součást outfitu. Své o tom ví i Kristýna Kočí, která si při výběru dává záležet.
Kabelka je nezbytnou součást outfitu. Své o tom ví i Kristýna Kočí, která si při výběru dává záležet. (foto Aha! - Alexandr Malachovský)

Značkové kabelky nemusí být drahé, naše tipy Vás přesvědčí, že kvalitní značkové kabelky z módních domů jako Guess, Diesel či Lacoste můžete pořídit již za velice výhodné ceny. Máte raději elegantní, sportovní či extravagantní ? Výběr necháme na Vás, přinášíme Vám však horké tipy podle aktuálních módních trendů.

Sháníte značkovou luxusní kabelku věhlasných módních značek jako je Guess, Fornarina, Lacoste či Diesel ? My Vám přinášíme zajímavé tipy na velmi výhodný nákup. E-shop Italiedoskrine.cz totiž nabízí šokující akce na vybrané modely dámských kožených i sportovních kabelek. Neváhejte se tedy podívat na následující, námi vybrané tipy :

TIP č. 1

Lacoste kabelka černá / Černá kabelka Lacoste s červeným tradičním znakem krokodýla

cena: 1.550,-


Unikátní, černá, dámská kabelka LACOSTE, velký růžová krokodýl na čelní straně. Rozměry 33x21 cm. Celkem 3 kapsy z toho jedna na zip.


TIP č. 2

Fornarina black / Luxusní a zároveň extravagantní kabelka Fornarina

cena: 2.298,-

Lesklá, dámská. velká kabelka FORNARINA. Logo na čelní straně. na každé straně třásně. Krásně lesklá, uvnitř luxusní samet s kapsou na vnitřní straně. Rozměry 45 x 25 cm.


TIP č. 3

Guess Pink / Dámská růžová kabelka Guess Dianne

cena: 2.290,-

Dámská růžová kabelka GUESS DIANNE. Na čelní straně velké zlaté logo GUESS. Na zipu zlaté srdíčko s nápisem guess, třásněmi a poutkem se cvoky. Uvnitř jedna velká centrální kapsa. Na zadní vnitřní straně kapsa na zip. Na přední vnitřní straně kapsy na karty atd.
Rozměry této luxusní GUESS kabelky jsou na šířku 38 cm x na výšku 21 cm a na hloubku 6 cm.

TIP č. 4

Guess Purple / Stylová kožená fialová kabelka Guess

cena: 2.290,-

Guess kabelka fialová XENA VY251801 PURPLE. Tato kožená dámská kabelka má na čelní straně velké logo GUESS a kapsu na zip.  Na zadní straně další kapsa se zipem. Uprostřed kapsy na každé vnitřní straně. Na obou okrajích efektní střapce.

Rozměry této luxusní GUESS kabelky jsou na šířku 39 cm x na výšku 20 cm v nejnižsím bodu a 28 cm v nejvyšším a na hloubku 17 cm.

OSTATNÍ NABÍDKU LUXUSNÍCH ZNAČKOVÝCH KABELEK NALEZNETE ZDE




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.