Nevíte, jak obdarovat muže? Máme pro vás tip! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nevíte, jak obdarovat muže? Máme pro vás tip!

Nevíte, čím obdarovat muže? Máme pro vás tip!
Nevíte, čím obdarovat muže? Máme pro vás tip! (Profimedia.cz)

Holící strojek potěší každého muže. Moderní doba si žádá změnu, na trhu je spousta modelů holících strojků s převratnými funkcemi a vybavením jako je čistící systém, programy holení, specifické nástavce, možnost holení na sucho či na mokro. My Vám nyní přinášíme nabídku planžetových a frézkových holících strojků od leaderů na trhu v oblasti holících strojků: Braun, Philips a Panasonic.

Holící strojky rozdělujeme do několika skupin, z nichž základní 2 skupiny dělíme podle provozu: akumulátorové či síťové, dále pak podle způsobu holení: frézkové či planžetové. Oblíbené jsou zejména vodotěsné, které je možno pohodlně používat ve vaně nebo sprše, údržba a čištění je pak o to jednodušší, že postačí jen opláchnout vodou. Spojení akumulátorového a vodotěsného holícího strojku tak nabízí ideální řešení. Akumulátorové vodotěsné strojky je možno zakoupit jak v provedení frézkového či planžetového.

Planžetový nebo frézkový holící strojek ?

Planžetový holící strojek fungující na bázi na principu vibrací nožů pod planžetou je vhodný spíše pro kratší tipy vousů. Jeho výhodou je lepší oholení na bradě a knírku. Frézičkový strojek, který je tvořen 2-3 hlavami je vhodný pro delší až vlnité vousy. U levnějších tipů jsou holící hlavy statické, u těch dražších se naklánější a kopírují kontury obličeje.

Síťový nebo akumulátorový holící strojek ?

Síťové holící strojky koupíte za nižší cenu, nabízejí však omezený pohyb s holícím strojkem, který musí být po celou dobu holení zapojen do el. sítě, není možné použít pro cestování. Akumulátorové jsou v tomto případě podstatně vhodnější, nabízejí volný pohyb, možnost brát s sebou na cesty, díky rychlonabíjecí funkci již nečekáte dlouhé hodiny než je strojek nabit. O něco vyšší cena je však kompenzována vyšším komfortem.

Jaké tipy jsme pro Vás připravili ?

TIP č. 1

Philips RQ1160/21 / 2D holící strojek s funkcí GyroFlex a systémem JetClean

cena: 3.792,-


Dokonalý systém GyroFlex 2D holicího strojku RQ1160/21 PHILIPS sleduje ontury Vaší pokožky. Díky Ekologicky šetrným bateriím Li-ion ušetříten nejen životní prostředí, ale i čas, holicí strojek vydrží až 17 dni. Systém GyroFlex 2D pro sledování kontur pokožky, Aquatec těsnění pro pohodlné suché a osvěžující mokré oholení či Čisticí systém JetClean automaticky čistí, promazává a nabíjí holicí
strojek

Součástí balení je i přesný zastřihovač a komfortní pouzdro pro možnost cestování

TIP č. 2

Panasonic ES FR31 / Frézkový strojek se 4 nezávislými hlavami pro mokré i suché holení

cena: 2.298,-

Výkonný frézkový holící strojek za férovou cenu, nabízející 4 nezávislé holící hlavy pro maximální hladké oholení. Výhodou je možnost používat pro suché i mokré holení, 4 břity zajistí flexibilní holení bez „trhání“. 3 stupňová LED indikace baterie Vám napoví, kdy holící strojek dát do nabíjení.


Tento holící strojek se může pochlubit nejostřejším nanobřitem s úhlem 30° a maximálně flexibilní vícesměrnou plovoucí hlavou. Hlavní předností je rychlý motor s 10.000 ot./min a funkce WET/DRY, kdy může Vás muž holící strojek používat jak ve sprše, tak v klidu doma na gauči ;-)

TIP č. 3

Braun SERIES 3 - 390 / Špičkový holící strojek nabitý nejmodernější technikou holení

cena: 2.298,-

Holicí hlava s integrovanými břity a nezávisle plovoucími holicími díly pro dokonalé kopírování tvaru tváře. Trojitý holicí systém (2 planžety a integrovaná střihací lišta) holí důkladně jedním tahem i delší vousy a strniště. Možnost fixace holicích dílů (1 planžety a střihací lišty) pro přesnější oholení. Planžeta SmartFoil s různě tvarovanými otvory zachytává vousy rostoucí různými směry a zajišťuje tak rychlejší a přesnější oholení.

Čím je ještě vybaven ?

–    Výsuvný zastřihovač dlouhých vousů
–    nabízí akumulátorový nebo síťový provoz
–    provoz bez síťového přívodu 45 min
–    LED kontrolky nabíjení a nízké kapacity akumulátoru ( 4+1)
–    kontrolka pro výměnu holicích dílů
–    čistící a dobíjecí jednotka Clean and Renew
–    je omyvatelný pod tekoucí vodou
–    součástí balení je i pouzdro a kartáček na čištění

TIP č. 4

Philips HS 8420 / Holící strojek Philips s emulzí NIVEA FOR MEN

cena: 2.617,-

Holicí strojek s emulzí NIVEA FOR MEN, který umožňuje holení ve sprše nebo i mimo sprchu. Integrovaný systém doplňování zásobníku a elektronický volič dávkování emulze zajistí hladké oholení. O flexibilní  kopírování obrysů se postará systém Lift a Cut pomocí kroužků Glide Rings. Holící strojek je omyvatelný a vyznačuje se velmi tichým chodem.

Klíčové vlastnosti holícího strojku :

–    indikace nabíjení + nabíjecí stojánek ( součástí balení )
–    emulze NIVEA FOR MEN , elektronické dávkování
–    ochranný kryt a cestovní zámek
–    strojek je omyvatelný
–    kroužky Glide Rings
–    systém Lift a Cut
–    flexibilní systém kopírování obrysů


OSTATNÍ TIPY SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.