Nevíte co pod stromeček? Darujte džíny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nevíte co pod stromeček? Darujte džíny!

Džíny jsou perfektní dárek.
Džíny jsou perfektní dárek. (Profimedia.cz)

Džíny jsou po desetiletí nejoblíbenějším kouskem oblečení. Hodí se téměř ke všemu a není jich nikdy dost. Pokud tedy nevíte, čím obdarovat své blízké, vězte, že nákupem džín se nikdy nespletete. My pro vás máme tipy, jak nejlépe džíny vybrat a ještě při jejich nákupu ušetřit!

Připravili jsme pro vás široký výběr těch nejprodávanějších kousků od oblíbených značek Diesel a Guess. V našich tipech se objeví jak klasické džíny pro běžné nošení i do práce, tak i trendy džíny s nádechem extravagance. Pořiďte svému nejbližšímu kvalitní džíny věhlasných značek za zlomek jejich cen v kamenných obchodech. Právě teď!

Jaké džíny jsme pro Vás vybrali?

TIP č. 1

Diesel Zathan / Tmavě modré bokové džíny Diesel

cena: 1.890,-


Pánské džíny se strečem ZATHAN OR92T jsou opravdu famózní. Jsou perfektní kombinací stylu a elegance. Na několika místěch vydřené, ale přitom ne moc. Zapínání na knoflíky, vzadu stylová kožená nášivka a trikolora = lehké letní džíny MADE IN ITALY-


TIP č. 2

Diesel Viker / Klasické rovné džíny Diesel vhodné do práce a společenské události


cena:
2.290,-


Potřebuje do práce přijít formálně ležerně oblečen nebo si nepotrpíte na žádné výstřelky ? Přidejte k těmto džínám Diesel košliy a máte ráno po problému co na sebe. Kvalitní tmavě modrá odlehčená džínovina, zapínání na knoflíky, logo na kapsičce a trikolora vzadu. Jsou velmi pohodlné díky 2% elastanu. Made in Italy.

TIP č. 3

Guess Banyon Wash / Guess džíny z odlehčené džínoviny, tmavě modré

cena: 2.290,-

GUESS BANYON WASH jsou pánské džíny z odlehčené džínoviny z modelové řady 2010. Jsou charakteristické velmi decentním šoupaním, zapínáním za zip, na pravé přední kapsičce mají odznáček s logem GUESS a vzadu velké kožené logo GUESS JEANS LOS ANGELES. Levá zadní kapsa se zapíná na knoflík, pravá zadní dělená kapsa nese odznáčkem GUESS. Sečteno a podtrženo tyhle jeans jsou ideálním základem pracovního outfitu, který výborně doplní pohodlná a dobře padnoucí košile Calvin Klein, ale ostudu si v nich netrhnete ani na nějaké party.

TIP č. 4

Guess Teak Wash / Džíny z nejprodávanější kolekce Guess 2010

cena:
1.990,-

GUESS TEAK WASH pánské džíny z tmavější džínoviny. Výrazné prošití hnědou nití na mnoha místech se zapínáním na zip. Vzadu kožené hnědé logo GUESS LOS ANGELES. Malá efektní kapsička všitá v zadních kapsách. 100% bavlna

TIP č. 5

Diesel Pegatermo / Světle šedé bavlněné kalhoty Diesel, netradiční a originální Diesel

cena:
1.599,-

Luxusní kalhoty jak na běžné nošení tak i na nějakou příležitost. 100% bavlna. Velmi luxusní a pohodlná záležitost.

Bojíte se, že vám nebudou kalhoty sedět? Obavy nejsou na místě. V balíčku od e-shopu Italiedoskrine.cz najdete vše potřebné k tomu, abyste mohli kalhoty snadno poslat zpět a vyměnit za jinou velikost. Jednu výměnu máte navíc ZDARMA.


OSTATNÍ NABÍDKU LUXUSNÍCH PÁNSKÝCH DŽÍN NAJDETE ZDE




Přečtěte si
ragnarhilm...@...
21. 12. 2016 • 14:15

Popravdě, ono to dost záleží na tom, jaký přesně strih ten dotyčný nosí, a zda těma nohavicema vůbec prorve lejtka. reklamace pak sice není problémem, ale popravdě oblečení je docela dost intimní záležitost. Otci jsem k vánocům kupoval svetr z Gear Shopu https://geareshop.com/cs/, ten mu sice sedl, ale zase jsem netrefil příliš barvu. Je to relativní.

vilaamalka
6. 11. 2011 • 11:43

To už asi nikdo džíny nekupuje nebo co? Vlastně ony vydrží skoro celý život dospělého člověka,pokud nepřibere na váze. Ty nejvíc otrhané, jsou IN.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.