Vězni Bartákovi vzkazují: Na tobě si pošmákneme, hošánku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vězni Bartákovi vzkazují: Na tobě si pošmákneme, hošánku!

Policisté přivážejí Jaroslava Bartáka k výslechu.
Policisté přivážejí Jaroslava Bartáka k výslechu. (Aha! – Dan Černovský)

Bití, znásilňování, vydírání – praktiky, které Barták používal vůči svým asistentkám, se možná už brzy obrátí proti jemu samotnému.

Ve věznicích totiž panuje přísná hierarchie: Muž, který znásilnil dítě nebo napadal a znásilňoval ženy, stojí na vězeňském žebříčku až na poslední příčce. Vězni Bartákovi vzkazují: Ať přijdeš kamkoliv, užiješ si to samé!

Mezi vězni bude »populární«

Zprávy o Bartákovi se samozřejmě dostaly i k vězňům. „Bude to mít, hošánek, těžké! Hlavně na dvoře, tam někomu padne na pěst, ani nemrkne,“ potvrdil Aha! bývalý trestanec Dominik O.

Bartákovi hrozí i útoky ve sprchách či při přebírání jídla. „Může dostat samotku a nemusí z ní vůbec vycházet, ale nebude mu to nic platné. Do jídla mu naplivou stejně,“ dodává Dominik O. s tím, že je možné, že lékaře čeká i sexuální obtěžování.

„Když se mezi vězně dostane zelenáč, je děvka to první, co si z něj budou chtít udělat. On není žádná vazba, zbít dokáže jen ženu, ten bude mezi vězni hodně populární,“ tvrdí kriminálník.

Druhý názor: Může získat protekci

Je tu ale i druhý názor na to, co Bartáka ve vězení čeká. Přečkáli první vlnu averze, může získat protekci. „V base jsou samí »nevinní«, a tak mu někteří vězni rádi uvěří báchorku, jak to na něj ty zlé ženské ušily. A protože žádnou z nich nezabil ani nesnědl, nebude zařazen mezi nejhorší kriminálníky,“ myslí si policejní odborník, který kauzu sleduje, ale nepřeje si být jmenován.

Podle něj může Bartákovi pomoci i to, že je vzdělaný lékař. „Je pravděpodobné, že budeli odsouzen, bude ve výkonu trestu zařazen na místo, které bude odpovídat jeho kvalifikaci, tedy lékař internista.“



Přečtěte si
zadnice
30. 8. 2011 • 09:24

Jen do toho ať si užije! A hlavně ať si pamatuje jak se má ve zbytku života chovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.