Majetek uprchlého Krejčíře: Ne jedna, ale dvě vily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Majetek uprchlého Krejčíře: Ne jedna, ale dvě vily!

Uprchlý podnikatel Radovan Krejčíř (42)
Uprchlý podnikatel Radovan Krejčíř (42) (Foto Aha! – Martin Pekárek, Martin Přibyl, ara)

Uprchlý podnikatel Radovan Krejčíř (42), který bude kvůli mafiánským praktikám souzen i v jihoafrickém Johannesburgu, kde žije s rodinou, má podle posledních zjištění v pražských Černošicích hned dvě luxusní vily!

První, za 400 milionů korun, je dobře známá. Právě z ní podivně uprchl policistům do zahraničí. Je napsána na jeho manželku Kateřinu (36) a oplývá takovým luxusem, jako je diskotéka, dva bazény či mramorové schodiště za 40 milionů. Nemovitost zůstala Krejčířově ženě, protože se nepodařilo prokázat, že věděla o trestné činnosti manžela.

Druhá, nově odhalená nemovitost, je opakem křiklavého superdomu. Přesto může hodnota klasicistní třípatrovky vystoupat ke stovce milionů. Kriminálník ani jeho rodina s ní ale nemůžou disponovat, stát ji totiž zastavil kvůli Krejčířově obvinění z trestné činnosti.

A problematický by byl i prodej větší a známější černošické vily. Nedávno ji totiž zastavil finanční úřad kvůli nezaplacené dani z nemovitosti sotva přesahující čtyři tisíce korun. „Mám informaci, že už by vše mělo být zaplaceno,“ vzkázal ale podnikatel z jihoafrické republiky serveru tyden.cz.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.