Sedmdesátiny prezidenta Klause: Přátelé mu napsali knihu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sedmdesátiny prezidenta Klause: Přátelé mu napsali knihu!

„Je to kvalitní čtení,“ přesvědčoval všechny prezident.
„Je to kvalitní čtení,“ přesvědčoval všechny prezident. (Aha! – Petr Novotný)

Prezident Václav Klaus včera na Hradě převzal od přátel a obdivovatelů knihu sepsanou jen pro něj jako dárek k sedmdesátinám. Publikace s názvem »Václavu Klausovi« totiž obsahuje příspěvky od 53 lidí, kteří prezidenta dobře znají.

„Nikdy bych nic takového nečekal a vážím si toho,“ řekl prezident, který se měl setkat i s vrcholnými státními činiteli ve čtvrtek. Karty ale zamíchala dopravní stávka a vše se muselo zrušit.

„Díky, že jste přišli na malou přednarozeninovou oslavu, kterou naštěstí tentokrát nepřekazili odboráři,“ přivítal hosty, mezi nimiž byli expremiér Miloš Zeman, premiér Petr Nečas (ODS) či bývalý generální ředitel Novy Vladimír Železný.

Ačkoliv dle vlastních slov prezident knihu jemu věnovanou četl jen v ukázkách ještě před jejím vydáním, přesvědčoval hosty o tom, že je velmi kvalitní. „Řeknu vám to takhle. Některé ty příspěvky jsou lepší, než jsme původně čekali,“ vtipkoval na účet autorů a přiznal, že si ji s chutí přečte až o víkendu s tužkou v ruce.

K čemu tužka? Klaus je známý tím, že podtrhává to, s čím souhlasí, rovnou čarou. To, co se mu nelíbí, pak nesouhlasnou vlnovkou…

Exmanželé Klausovi: Trapně se ignorovali!

Starší syn prezidenta Václav Klaus (42) už déle než rok nežije s manželkou Kamilou. I ta ale byla pozvána na akci k prezidentově knize. Výsledek? Úplně se ignorovali a navíc stáli na opačných stranách místnosti. Bývalí partneři spolu mají tři děti: Vojtěcha (14), Kateřinu (12) a Jakuba (9).

Přečtěte si
petr11
19. 6. 2011 • 07:00

....celý národ slaví jeho narozeniny

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.