Dali sbohem advokátce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dali sbohem advokátce

Na pohřbu advokátky nechyběla ani dcera z druhého manželství Judita Kabzanová (s brýlemi) a manželPavel Kabzan (uprostřed).
Na pohřbu advokátky nechyběla ani dcera z druhého manželství Judita Kabzanová (s brýlemi) a manželPavel Kabzan (uprostřed). (pro Aha!: Karel LANDA)

OSTRAVA – „Byla to daň, kterou zaplatila za svůj právní názor,“ pronesl při smuteční řeči Petr Poledník z advokátní komory. Ten patřil mezi několik desítek lidí, kteří přišli do velké obřadní síně krematoria ve Slezské Ostravě dát poslední sbohem zavražděné Ivaně Kabzanové.

Advokátka Ivana Kabzanová byla první obětí exředitele Technických služeb Havířova Pavla Slívy. Ten nejprve chladnokrevně zastřelil ji v centru Ostravy. Poté přijel na zasedání zastupitelstva, kde zastřelil náměstka primátorky Havířova Martina Balšána. Ihned nato spáchal sebevraždu.

Slíva vraždou řešil obchodní spory se zastupitelstvem Havířova o peníze za akcie Technických služeb Havířova, za které chtěl několik milionů korun. Město mu však hodlalo vyplatit podstatně méně.

27.9.2006

Pohřeb prvního zavražděného politika - Pochovali ho v bílé rakvi
Ředitel se mstil vraždami!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.