Čejková exkluzivně: Útok na mou rodinu. Budou padat facky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čejková exkluzivně: Útok na mou rodinu. Budou padat facky!

Mirka Čejková
Mirka Čejková  (Aha!: Kateřina KALIBÁNOVÁ)

PRAHA – Moderátorka Mirka Čejková (44) je ženou činu! A když na to přijde, je ochotná stejně jako minulý týden Dagmar Patrasová (50) hájit svou čest i nějakým tím políčkem. Zatímco Dáda dala facku bývalému rodinnému příteli Georgeovi Ecksteinovi (52), který ji pomlouval, Mirka by nejraději vrazila pár facek lidem, kteří špiní čest jejího manžela Marka Víta (35).

Když nyní napsali, že je práskač, pořádně to Čejkové hnulo žlučí! „Pro mě je to ta nejhorší urážka. Je to na žalobu. I když větší efekt by mělo asi pár facek,“ přiznala exkluzivně deníku Aha! sama Čejková.

V novinách se totiž objevila rozmazaná fotografie Marka Víta, jak si leží na cele a údajně si má číst SMS od manželky. „Jak někdo může získat fotografii mého manžela z cely vězení? A ještě tvrdit, že v ruce drží mobil, když to vůbec není vidět a může to být cokoliv jiného?

A ještě k tomu všemu ho nazývat práskačem?“ rozčiluje se moderátorka. „To je slušně řečeno spekulace a dopouští se jí i ředitel věznice. Teď je na Markovi, co s tím bude dělat. Pro mě je zajímavá otázka, kdo ho vyfotil a taky proč? Možná, aby se historka o Čejkové čekající na manžela dostala do jiného světla, tak se ten manžel označí za práskače,“ zamýšlí se nad útoky nejen na sebe, ale i na manžela Mirka. Je přitom známé, že odsouzení ve věznicích mít mobil nesmějí a telefonovat mohou pouze na povolení z pevné linky. „Ano, Marek má možnost volat z pevné linky, na kterou se vypisují žádosti. Můžeme spolu mluvit každý den,“ přiznává Mirka.

Populární moderátorka se nyní musí pořádně ohánět. Poté, co ohlásila svou kandidaturu do Senátu za Politiku 21 Jany Bobošíkové, vyhodila ji televize Prima z moderování bulvárního magazínu Extra. A to se Mirka stará o tři děti, velký dům, a jak přiznala, její rodinné měsíční náklady činí 35 tisíc korun. „Umím si vydělat a umím vyjít. Peníze padnou na plyn, elektriku a na všechny složenky, co platí každý. Neutrácím za zbytečnosti. Nechlubím se, že mám osmdesát párů bot nebo že ulítávám na kabelkách. Ulítávám na tom, že mohu koupit snowboard, když ho kluci potřebují,“ otevřeně přiznává Čejková. A za co utrácí nejčastěji? „Za sportovní výbavu a oblečení pro děti, které strašně rychle rostou, za jejich mimoškolní aktivity. A taky za jídlo a benzin. Pro sebe asi jednou měsíčně za kosmetiku a kadeřníka,“ dodává Mirka s tím, že od ledna jí už platí její exmanžel Alex Čejka alimenty na oba syny, které spolkne jejich školné.

Mirka Čejková: Nechci nadávat, chci jednat!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.