Petra Paroubková: Odcházím z ČSSD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petra Paroubková: Odcházím z ČSSD!

Petra s oranžovou »socanskou« stuhou – to už asi nikdy neuvidíme…
Petra s oranžovou »socanskou« stuhou – to už asi nikdy neuvidíme… (Aha! – Alexandr Malachovský)

Manželka exšéfa ČSSD Jiřího Paroubka (58) Petra dává vale »oranžovým«. A to jen pár dní před volebním kongresem, na kterém si sociální demokraté vyberou nového předsedu.

Na výběr mají mezi výkonným předsedou Bohuslavem Sobotkou a hejtmanem Jihomoravského kraje Michalem Haškem. Ale ouha! Petra říká, že k ničemu jsou oba!

Hašek je jí trnem v oku kvůli »mafiánským praktikám«. Navíc prý podlézá jiným stranám. „Věci veřejné otevřeně považuje za potenciálního koaličního partnera, Vít Bárta jej otevřeně podpořil na post předsedy, tam je ruka v rukávě,“ píše Paroubková na manželových webových stránkách Vaše věc.

A Bohuslav Sobotka, dřívější »podržtaška« Paroubka? „Léta byl místopředsedou ČSSD, a to dokonce prvním. V té době zásadně telefon nebral po 17. hodině, o víkendech a dopřával si dlouhé prázdniny,“ myslí si Paroubková, podle které není jen nekonfliktní, ale také líný...

Co na to její muž? „Sám bych to tak razantně nenapsal, ale v zásadě s manželkou souhlasím,“ prohlásil. Nedodal však, jestli sám chystá odchod z mateřské politické strany, za kterou byl dokonce předsedou vlády.

Jiří Paroubek

Přečtěte si
alla
16. 3. 2011 • 18:15

To je dobře, hlavně by měla vzít z kola ven taťku Paroubka. Ale je dobře, že má pořád potřebu žvanit do médií, Alespoň se dozvídáme, jak to v téhle SOC-KOM straně chodí. Ale zajímalo by mě,když je Sobotka takový líný Honza, proč si ho tam soudruh Paroubek celou dobu držel na předním postu?????

qwertina
16. 3. 2011 • 10:58

hejhej
15. 3. 2011 • 22:16

Paroubková si hraje na veledůležitou a jen řadový člen ČSSD.Nevyšlo jí být paní premiérovou,tak se alespoň takovým hloupým způsobem zviditelňuje.Je to vlastně chudák ženská.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.