EXKLUZIVNĚ Petra Paroubková o vraždě Kočky mladšího - Bála jsem se, že nám zastřelili pejska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

EXKLUZIVNĚ Petra Paroubková o vraždě Kočky mladšího - Bála jsem se, že nám zastřelili pejska!

Kromě manžela a ani ne roční Margaritky má Petra nejradši fenku Tony.
Kromě manžela a ani ne roční Margaritky má Petra nejradši fenku Tony. (Aha! – Dan Černovský, Petr Novotný, Martin Pekárek, ara)

Deník Aha! exkluzivně přináší další ukázku z nové knihy Petry Paroubkové (37). Popisuje v ní, jak reagovala na vraždu Václava Kočky mladšího (†40). Toho před dvěma lety v Praze zastřelil hoteliér Bohumír Ďuričko (57) po křtu knihy Petřina manžela a tehdejšího šéfa sociální demokracie Jiřího Paroubka (58).

Nový název knihy - V botičkách od Diora!

Nikdo nezapomene na kritiku křtu tehdy ani ne tříměsíční Margaritky Paroubkové, kdy ji maminka Petra oblékla do botiček od Diora za 2500 korun, které dostala od kmotry. A Petra Paroubková to zase nikdy nezapomene těm, kteří se do její luxusně oblečené dcery trefovali. Snad i proto místo pracovního názvu »Tři roky po boku špičkového politika« rozhodla pojmenovat svoji novou knihu »V botičkách od Diora«.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.