Další ztracená školačka: Pomozte ji najít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Další ztracená školačka: Pomozte ji najít!

Abigail Eckertová
Abigail Eckertová (Policie ČR)

Z toho doslova mrazí. Jen pár měsíců poté, co beze stopy zmizela v pražské Troji Anička Janatková (9), se pohřešuje další školačka. Dívka s exotickým jménem Abigail Eckertová se ztratila v neděli.

Dívka má trvalé bydliště v centru Prahy. Měří asi 165 centimetrů, má české občanství. Je hubené postavy, má hnědočerné vlasy a hnědé oči. Pohřešuje se od neděle a zoufalí rodiče nevědí, kde by mohla být.

„Pokud jste dívku viděli, volejte na linku 158,“ prosí kriminalisté. Ti zatím nevyhlásili žádnou velkou pátrací akci, jsou však v pohotovosti. Každý si totiž pamatuje na případ Aničky Janatkové, která zmizela 13. října.

Doslova se po ní slehla zem a nepomohla ani výzva zoufalých rodičů případným únoscům.

Abigail Eckertová

Přečtěte si
monika.duha
14. 3. 2011 • 13:17

Proč nezahájily pátrání?Na co čekají , někde jsou aktivní celé týdny a ted najednou pátrání odkládají? Nebo rodiče jsou obyčejní lidé ? přece čím dřív začnou pátrat tím líp , doufám ,že se holčička v pořádku najde .Pro někoho se rozkrájí a jiný jsou jim lhostejní,prostě prachy vládnou .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.