Zoufalé pátrání po Aničce (9): Rodina kontaktovala čarodějku a šamana - Ti jsou si jisti: Pachatele znala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zoufalé pátrání po Aničce (9): Rodina kontaktovala čarodějku a šamana - Ti jsou si jisti: Pachatele znala!

Anička je nezvěstná už sedmý den.
Anička je nezvěstná už sedmý den. (TV Nova, Policie ČR, ara)

Je tomu přesně týden, kdy cestou ze školy v Praze 8 zmizela Anička Janatková (9). Spolužačky se s ní rozloučily ve středu kolem 13. hodiny a od té doby ji nikdo neviděl. Zoufalí rodiče už nespoléhají jen na policii a pátrají na vlastní pěst.

Poté, co oslovili kynology se speciálně cvičenými psy, kontaktovali prostřednictvím rodinné kamarádky také čarodějku Ivanu Reginu Kupcovou Sádlovou a šamana Jana Saavedru. Oba se shodují na tom, že dívka stále žije. Podle nich Anička pachatele znala a šla s ním s důvěrou. „Člověk v její blízkosti je pomalý, trochu ohnutý, ve věku kolem 55 až 63 let. Typ starého pojišťováka. Vize mi dovolila ukázat staré světlé auto podobné wartburgu, v autě byl přívěsek, zřejmě černobílý kopací míček,“ popsala rodině zmizelého děvčátka Sádlová.

Anička by se měla podle vizí nacházet v neobydleném objektu poblíž města, kde je velká nezaměstnanost. „Spí na starém gauči, je pod sedativy. Mám pocit, že jich dostává neúměrně mnoho, může to ohrozit její zdraví,“ dodává šaman Jan Saavedra. Podle něj pocitově vše naznačuje, že je Anička v rukou lidí, kteří ji chtějí odvézt za hranice. „Zřejmě se sexuálním podtextem,“ doplnila čarodějka. Kvůli této variantě už také policisté rozšířili pátrání po celé Evropě a posílili kontroly na hranicích.

Další podrobnosti oba předali kriminalistům. „Nepodceňujeme ani informace od senzibilů, porovnáváme je a zejména to, v čem se shodují, prověřujeme,“ řekl Aha! jeden z policistů, kteří jsou do pátrání po Aničce zapojeni.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.