Aha! pátralo po Aničce s chatařkou Zuzanou L. - Hledali jsme mezi bezdomovci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Aha! pátralo po Aničce s chatařkou Zuzanou L. - Hledali jsme mezi bezdomovci!

Zuzana zpovídá muže ukrytého v chatrném příbytku. O Aničce jen slyšel. Dokonce kvůli ní strávil několik hodin na policii.
Zuzana zpovídá muže ukrytého v chatrném příbytku. O Aničce jen slyšel. Dokonce kvůli ní strávil několik hodin na policii. (Aha! – Karel Kopáč)

Anička Janatková (9), která zmizela v pražské Troji 13. října cestou ze školy, policii nadále zaměstnává. „V terénu jsme stále, potřebovali jsme ale pomoc, a tak jsme opět požádali o spolupráci městskou a vojenskou policii,“ potvrdila včera policejní mluvčí Andrea Zoulová. Důvod nových manévrů však neupřesnila. Policie ale není jediná, kdo po nešťastné dívence či její stopě pátrá. Nevzdává to ani chatařka z Troji Zuzana L. (55). Aha! šlo pátrat s ní.

Cíl? Pátrali jsme po bezdomovci Honzovi, který dívenku údajně viděl nastoupit do vozu s černými skly a odjet. Terén mezi Trojou a Bohnicemi je lidnatější, než se na první pohled zdá. Přístřešků více či méně maskovaných mezi stromy jsou tu desítky. „Jsme tu celý den, hlídáme si věci, kradou nám je tu feťáci, ale co se týká Aničky, nikoho jsme tu neviděli. Těm vyděračům, co volali jejím rodičům, bych usekal ruce,“ rozhovořil se jeden z »obyvatel« lesa.

Další, notně posilněný »krabčákem«, Honzu znal, ale mluvit o něm nechtěl. Měli jsme připraveny i drobné. „Nedávejte nikomu nic dřív, než začne mluvit. Oni si pak vymýšlejí, aby projevili snahu,“ radila Zuzana. Honzu ani jinou stopu po Aničce jsme bohužel nenašli. „Nevzdám to. Prošla jsem už celý les v Troji, ptala jsem se bezdomovců po Praze a jela jsem i do Plzně, protože mi jeden z nich řekl, že tam Honza odjel,“ bilancovala Zuzana. Když tajemného svědka nenajde, má v rezervě jiný plán.

„Moje kamarádka a jeden známý mají kontakt na ruskou mafii, na ně se obrátím. Nejsou to žádná neviňátka, jsou ale toho názoru, že děti nepatří do poru dospělých. Pokud stále existuje možnost, že byla Anička unesena, mohli by pomoci,“ míní žena přezdívaná mezi přáteli Mafie. Pokud by Honza nebo někdo, kdo ho zná, tento článek četl, byla by Zuzana ráda, aby se ozval na číslo 225 974 140.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.