Žádná dobrá zpráva, školačka Anička (9) je stále nezvěstná: Policie se vrací do Troji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Žádná dobrá zpráva, školačka Anička (9) je stále nezvěstná: Policie se vrací do Troji!

Anička Janatková se pohřešuje od středy.
Anička Janatková se pohřešuje od středy.  (Karel Kopáč, Policie ČR)

Školačka Anička Janatková (9) z pražské Troje je stále nezvěstná. Ztratila se při cestě ze školy, kterou si zkracovala po pěšině vedoucí mezi zahrádkami a chatkami bezdomovců. Její rodiče se zhroutili a jsou v péči policejních psychologů, k případu se odmítají vyjadřovat.

Bohužel, ani včera je nečekala žádná příznivá zpráva. Kriminalisté se sice na místo vrátili ještě včera v noci a chtěli vyslechnout bezdomovce a feťáky, kteří se na místě zdržují, jenže... „Zpráva o pátrání se roznesla po Praze a oni se do svých úkrytů už nevrátili,“ řekl Aha! zdroj z vyšetřování.

Detektivové povolali na pomoc psovody ze Slovenska. S nimi by znovu měli projít pražskou Troju. Detektivové pracují mj. s verzí, že se jedná o únos. V diskusích na internetu se například objevila zpráva, že Aniččimu otci – bohatému podnikateli (v Troji vlastní luxusní vilu a také jezdí vozem Porsche) – shořel loni touto dobou mlýn na Poděbradsku, a že se tudíž nemusí jednat o náhodu.

Tuto informaci ale policie zatím nepotvrdila.Další vyšetřovací verze počítají s tím, že dívka mohla někam spadnout v členitém terénu. Kriminalisté nevylučují ani nejsmutnější variantu – že je po smrti.

Kriminalisté vyslýchají svědky v místě, kde se dívka ztratila.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.