Rok od »Topolova« rozvodu - Mirek & Lucie: Ti nám ale sešli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rok od »Topolova« rozvodu - Mirek & Lucie: Ti nám ale sešli...

Mirek Topolánek
Mirek Topolánek (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Právě dnes je to přesně rok od rozvodu Pavly (54) a Mirka (54) Topolánkových.

Necelé čtyři měsíce poté si Mirek vzal svoji družku a matku syna Nicolase (3) Lucii Talmanovou (43). A ačkoliv se konečně mohl bez zlých řečí usadit s milenkou, s rozvodem přišel o spoustu peněz a po odchodu z politiky nevydělává jako dřív. Právě to mezi ně podle informací Aha! vráží klín...

Topolánek totiž musel exmanželce Pavle přenechat byt za 12 milionů korun, na který ještě doplácí asi čtyřmilionovou hypotéku. Na syna Tomáše (18) navíc platí alimenty v řádu desetitisíců. S Lucií, která už stejně jako on nevykonává žádnou politickou funkci, pak bydlí v centru Prahy v pronajatém bytě, kde musí platit přes čtyřicet »kapříků« měsíčně.

„Lucie s ním nikdy nebyla kvůli penězům, ale i úspory, co měli, už jsou v tahu. V noční Praze už je se smetánkou nepotkáte a je konec i jachtám a vilám v Toskánsku,“ prozradil Aha! zdroj z okolí expremiéra a někdejšího šéfa ODS.

Vypadá to, že i do nejpohádkovějšího vztahu prostě musí vstoupit každodennost. A z fotografií pořízených o víkendu je vidět, že se konec idyly odrazil i na zevnějšku někdejšího zlatého páru české politiky...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.