Topolánkovi si užívají - Lucie omládla, Mirek se opálil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Topolánkovi si užívají - Lucie omládla, Mirek se opálil

Lucie Talmanová přišla v novém účesu, díky kterému vypadá mladší. Když ještě úřadovala ve Sněmovně, byla mnohem ustaranější.
Lucie Talmanová přišla v novém účesu, díky kterému vypadá mladší. Když ještě úřadovala ve Sněmovně, byla mnohem ustaranější. (Aha! – Karel Kopáč)

Nemají už žádné funkce a tudíž ani žádné starosti. Expremiér Mirek Topolánek (ODS) s manželkou – bývalou místopředsedkyní Sněmovny Lucií (ODS) – tak mají čas na zábavu a koníčky. A ani peníze jim jistě nechybí. Vždyť Topolánková-Talmanová dostala po odchodu z politiky odstupné z našich daní 565 tisíc korun!

Naposledy se oba ukázali ve středu na křtu knihy Můj flirt s politikou bývalé ministryně spravedlnosti Daniely Kovářové (46). Do sněda opálený, odpočatý a vysmátý Topolánek hýřil celý večer humorem a úsměvy. Lucie, která bez stresu v práci omládla, si zase nechala zkrátit účes a dodala mu tmavší odstín. Tmavě červeného laku se dočkaly i její nehty. A zřejmě i trochu zhubla, neboť snubní prstýnek nosí na prostředníku. Asi proto, aby jí nepadal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.