Britka Donna (17): Plánuje svůj pohřeb! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Britka Donna (17): Plánuje svůj pohřeb!

Fotografie
Fotografie (internal)

Sedmnáctiletá Britka Donna onemocněla vzácnou formou rakoviny, proti které jsou lékaři natolik bezmocní, že jí museli říct: „Zbývá ti pár měsíců...“

A tak se dívka rozhodla, že si zbyteček života pořádně užije – naplánovala si spoustu věcí – včetně vlastního pohřbu!

V březnu se Donna chystá na koncert své oblíbené hudební skupiny Westlife. Do rakve chce ulehnout oblečená do šatů, které měla na sobě jakožto družička na svatbě své maminky Nikki (45). V náruči bude svírat oblíbeného plyšového medvídka. Už má natočeno i video, které se během obřadu bude promítat, sepsala i seznam písní, které zazní. Vybrala květiny, jmenovala šest lidí, kteří ponesou její rakev. Všichni muži budou mít kravaty v její oblíbené růžové barvě.

Rakovinu lékaři u dívky zjistili před rokem. Ještě loni během února jí vyoperovali 80 procent nádoru z ramene. Ten se ovšem nadále zvětšoval a Donna musela podstoupit chemoterapii a ozařování. Po Vánocích ovšem přišla ta nejhorší zpráva – léčba nezabrala a na jakoukoli další pomoc je pozdě.

Zbývá jen čekat na smrt...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.