Šílenec je za mřížemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šílenec je za mřížemi!

Útočník odchází a o chvíli později ženu pobodá.
Útočník odchází a o chvíli později ženu pobodá. (pro Aha! – Policie ČR)

Jen pár hodin pobyl na svobodě šílený násilník (21) z Frýdku-Místku, poté co policie zveřejnila jeho tvář.

V úterý obtěžoval u nádraží dívku (25), a když s ním nechtěla mluvit, několikrát ji bodl do zad. Policii se ozvali i čtenáři deníku Aha!, kteří v novinách brutálního útočníka poznali.

„Děkujeme sdělovacím prostředkům, které zveřejnily výzvu ohledně pátrání po pachateli. A samozřejmě také lidem, kteří na výzvu reagovali,“ říká policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Ukázalo se, že násilník pochází přímo z Frýdku-Místku a je mladší, než vypadá. Svědci jeho věk odhadovali na třicet let, ve skutečnosti mu je jedenadvacet. „Šlo o nebezpečného pachatele, u něhož nebylo jisté, jak se zachová. Proto ho zadržela zásahová jednotka,“ řekl Aha! kriminalista obeznámený s případem.

Útočník měl být původně obviněn z ublížení na zdraví, nyní byl čin překvalifikován na pokus o vraždu. Mladíkovi tak hrozí až 18 let vězení. Oběť jeho útoku je ve vážném, ale stabilizovaném stavu v nemocnici v Ostravě. Život jí zachránil rychlý transport vrtulníkem a také svědci, kteří pobodanou ženu objevili jen krátce po hrůzném činu.

Přečtěte si
jaro26
28. 1. 2011 • 14:11

Jedine Trest smrti,tohle nejsou lidi ani zvirata... Tem trest,ale smrti,ponevadz kriminal stoji nase penize, tak,ze plyn nebo elektricky kreslo a to hned zitra.jsem pro a ten hajzl musi ze sveta pric.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.