V autě bylo jen ohořelé lidské torzo! Sebevražda, nebo vražda? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

V autě bylo jen ohořelé lidské torzo! Sebevražda, nebo vražda?

Vyšetřovatelé ohledávají tělo mrtvého a místo požáru.
Vyšetřovatelé ohledávají tělo mrtvého a místo požáru. (pro Aha! – MIŽU)

Případ pro detektivy se vyklubal ze zdánlivě obyčejného požáru osobního vozu Opel Corsa, který oheň zachvátil včera kolem páté hodiny ranní na lesní cestě mezi obcemi Žebrák a Drozdov na Berounsku.

Hrůzný pohled se naskytl záchranářům, kteří dorazili na místo. Na zadním sedadle seděl v plamenech člověk! Hasiči z auta už vyprostili jen ohořelé torzo těla. „Požár byl založen úmyslně,“ konstatovala pro Aha! mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostková.

Totožnost uhořelé osoby policie zatím nezná. „Kriminalisté nyní pracují se dvěma vyšetřovacími verzemi, kterými jsou sebevražda a násilný trestný čin,“ upřesnila berounská policejní mluvčí Marcela Pučelíková. Zda člověk v autě zemřel až v plamenech, nebo jiným způsobem, určí soudní pitva. Policisté žádají svědky, kteří si v časných ranních hodinách všimli v okolí bílého Oplu Corsa či jiných skutečností, které by mohly souviset s případem, aby je sdělili na linku 158.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.