Pergnerová a Fraš - ODHALENÍ: Vášnivá noc v Bratislavě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pergnerová a Fraš - ODHALENÍ: Vášnivá noc v Bratislavě

 (Aha!: Dalibor PUCHTA, TV Prima5.3.2006)

PRAHA – Moderátorka Tereza Pergnerová (31) a účastník první řady VyVolených Michal Fraš (25) zřejmě skrývají velké tajemství.

Tím je společná noc plná sexu a vášně, kterou spolu měli prožít krátce poté, co Michal Fraš opustil vilu VyVolených! Jejich vztah ale nepokračoval. Oba jsou teď s někým jiným.

Kliknutím zvětšeteVše se odehrálo v prosinci v Bratislavě kam se VyVolení přestěhovali, když je vyhnali z pražské vily. Tereza byla tehdy čerstvě po rozchodu se svým tehdejším přítelem, režisérem VyVolených Adrianem Stojkovem, a potřebovala někoho, kdo by ji objal. Role utěšitele se ujal pohledný Michal Fraš. „Michala zrovna diváci vyhodili z vily, a tak s Terezou dlouho popíjeli v baru a řešili život. Vzájemné sympatie byly více než zřetelné. Nakonec spolu skončili na hotelovém pokoji,“ popisuje člen tehdejšího štábu VyVolených.

Když jsme se Michala Fraše zeptali, zda je pravda, že inkriminovanou noc strávil s Pergnerovou, zmohl se jen na vyděšené: „Kdo vám to řekl?“ Nakonec se o svém vztahu k Tereze přece jen rozvyprávěl. „K Terezce mám hrozně blízko a mám ji moc rád,“ říká Fraš. A pak poněkud překvapivě dodává: „Jestli jsme spolu strávili noc? Ať vám Tereza na tuto otázku odpoví jakkoliv, tak já budu tvrdit to samé, co ona.
“Tereza Pergnerová se nakonec rozhodla zatloukat a společnou noc s Frašem popírá. „Je to nesmysl,“ tvrdí. V minulosti ale přiznala, že má s Michalem Frašem nadstandardní vztahy. „Mám Michala opravdu moc ráda, ale trošku mě mrzí, že teď k sobě nemáme už tak blízko, jako jsme měli,“ říkala přitom Pergnerová ještě před časem.
„Tereza to ale odmítá potvrdit, protože se bojí, že by to mohlo Michalovi teď uškodit v jeho současném vztahu,“ tvrdí člověk ze štábu VyVolených. Michal Fraš v současné době už několik měsíců chodí s bohatou Ruskou Kristinou. Tereza Pergnerová po rozchodu se Stojkovem už také není sama. V posledních dnech byla vídána v jedné z pražských restaurací s pohledným mladíkem, ke kterému se chovala více než důvěrně. „To je její nový přítel. Chodí sem teď spolu docela často. Nevím, jak se jmenuje, ale mluví rusky,“ řekl Nedělníku Aha! jeden z číšníků.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.