Paul van Dyk míří do Hradce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Paul van Dyk míří do Hradce!

Paul van Dyke vystoupí na Plesure Island v jednu ráno.
Paul van Dyke vystoupí na Plesure Island v jednu ráno.

Světová hvězda trance music Paul van Dyk míří znovu do Česka. Už zítra vystoupí v Hradci Králové na festivalu Plesure Island.

Připravte se na taneční událost roku! Už zítra vypukne v Hradci Králové velkolepý festival taneční hudby Pleasure Island, na němž vystoupí přední hudební hvězdy tanečního nebe. Festival potrvá celých 18 hodin, odstartuje v sobotu úderem poledne, a skončí druhý den v 6 hodin ráno. V jednu hodinu ráno se pak můžou návštěvníci těšit na hlavní star festivalu, Paula van Dyka.

Mimo van Dyka ovšem vystoupí i Markus Schulz, Tocadisco, Avicii, Gareth Emery, Rush, Dave Clarke, Umek, Adam Beyer, Headhunterz, Korsakoff a 70 dalších djs z celého světa. K dispozici bude přes 100 metrů velkokapacitních barů, koktejlový bar, kavárna, 30 metrů stánků s občerstvením, dostatečný prostor pro odpočinek, thajské masáže, stánky s merchandise, a další zábavné aktivity. Vedle toho potkáte na festivalu kouzelníky, kartářky, věštkyně a další umělce. Poslední vstupenky se dají sehnat v síti Ticketpro.

Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.