Čarovné melouny - Zhubnete a užijete si lepší sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Čarovné melouny - Zhubnete a užijete si lepší sex!

 (Profimedia.cz)

Horké letní dny si snad ani nelze představit bez šťavnatých, slaďoučkých a hlavně nesmírně osvěžujících melounů. Prospějí nejen vašim chuťovým buňkám, ale uzdraví, posílí a odlehčí vaše tělo. Ovoce, které z 90 % tvoří voda a neobsahuje tedy téměř žádné kalorie, má navíc podle nových studií stejný účinek jako viagra.

Nejoblíbenějším melounem v Česku je vodní neboli červený. Ten si nyní můžete pořídit i bez pecek, se kterými mnozí bojují, přestože jsou jedlé. Než ho přinesete k pokladně, vždy na něj raději zaklepejte, zda nezní dutě. „Když zní dutě, je vyschlý a uvnitř bude shnilý. Jeli těžký, je plný vody – a tak to má být,“ doporučuje šéfkuchař Pražského kulinářského institutu Václav Frič.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Meteorologové: V Čechách bude 20 °C, na Moravě 34 °C

Mezi Moravou a Čechy se rozevřou pořádné teplotní nůžky. Zatímco včera bylo např. v Doksanech na Litoměřicku 35,2 °C, dnes v Čechách rtuť teploměru vyšplhá sotva k 20 °C, na Moravě bude ještě až 34 °C. V sobotu nás čeká zataženo a 19 až 23 °C. Obzvlášť Moravu pak potrápí intenzivní déšť. „Mělo by spadnout až 80 mm srážek, tedy 80 litrů na metr čtvereční,“ předpovídá Dagmar Honsová z Meteopressu. Neděle už by měla být polojasná s odpoledními teplotami mezi 20 až 24 °C.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.