Paroubek na chalupě - Zakryl pupek a šel se psem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paroubek na chalupě - Zakryl pupek a šel se psem

Bez důležitých funkcí je mu hej: pohodová procházka a společnost pejska.
Bez důležitých funkcí je mu hej: pohodová procházka a společnost pejska. (Aha! – David Kundrát, Josef Mašek)

Od té doby, co kvůli volbám dobrovolně sesedl z křesla předsedy ČSSD, se Jiří Paroubek (57) objevuje na veřejnosti jen poskrovnu a čas tráví mimo Prahu. Fotoreportérovi Aha! se ho ale podařilo zastihnout ve Vraném, jižně od Prahy, kde má chalupu. Zrovna venčil fenku Tony.

U téže chalupy byl před více než dvěma lety naštvaný politik vyfotografován, jak polonahý dovádí na zahrádce. Letos ale pupek schoval pod tmavé tričko a vydal se na dvoukilometrovou procházku se psem. Navíc zamračený výraz vyměnil za přívětivost. „Dobrý den,“ pozdravil fotografa Aha! a nejančil, když ten začal mačkat spoušť.

Paroubkovi asi pauza od vrcholné politiky svědčí. Místo toho, aby v Lidovém domě vymýšlel spiklenecké teorie proti pravici, teď už není ve vedení strany a je jen řadovým poslancem. Má tak čas na ženu Petru (36) a osmiměsíční dceru Margaritu.

Kliknutím zvětšete

»Od ČSSD nečekám nic!«

Jiří Paroubek se od opuštění předsednictva ČSSD snaží tvářit, že nemá žádné ambice. Když ho ale socialisté neprotlačili do čela rozpočtového výboru ve Sněmovně, trpěl jako zvíře! I proto je možná na svoji stranu naštvaný. „Já za dvacet let, co jsem v ČSSD, znám způsob chování straníků a nic mě nepřekvapí. Od ČSSD nic nečekám,“ vylil si hněv v rozhovoru pro Hospodářské noviny.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.