Pilot F1 Felipe Massa v Praze - Představil nové ferrari | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pilot F1 Felipe Massa v Praze - Představil nové ferrari

Maximální rychlost vozu je omezena na 325 km/h.
Maximální rychlost vozu je omezena na 325 km/h. (Aha! – Martin Hykl, Mária Rušinová)

Pilot formule 1 Felipe Massa (29) včera v Praze osobně představil zbrusu nový model Ferrari 458 Italia. Brazilec poprvé v kariéře navštívil Prahu a otevřel novou prodejnu firmy se vzpínajícím se plnokrevníkem ve znaku.

Massa usedl do vozu a nastartoval, pořádně sešlápl plyn a vzápětí se ozvalo ohlušující burácení 578 koní. „Je to skvělé auto, už jsem ho také řídil, jezdí to parádně,“ rozplýval se vicemistr světa z roku 2008 a aktuálně šestý muž průběžného pořadí mistrovství světa. V Praze se objevil poprvé, program měl připravený na minuty. „Bohužel tady nemohu zůstat déle, ale snad se vrátím. Město vypadá hezky a příjemně,“ prohlásil. Po pár hodinách zamířil do Barcelony, dějiště dalšího víkendového závodu seriálu mistrovství světa. Neodpustil si ani poznámku na adresu sedminásobného mistra světa Michaela Schumachera (41), který se letos do šampionátu vrátil po třech letech pauzy. „Je starší, což mu v návratu nepomůže. Takže dostat se na úplnou špici po třech letech pauzy nebude vůbec snadné,“ podotkl Massa.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.