Když si holky pospíší... Nejmladší babička Evropy! Ve 29 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Když si holky pospíší... Nejmladší babička Evropy! Ve 29 letech!

Fotografie
Fotografie (internal)

Na vetchou stařenku rozhodně nevypadá. A přesto je to babička se vším všudy. Giulii Eliaové z jihoitalské Neapole je přitom pouhých 29 let a jako nejmladší babička Evropy se hrdě ukazuje se svojí vnučkou. Už v 15 letech porodila dceru Annu, které na otěhotnění a porod stačila ještě o rok kratší doba. V pouhých 14 letech přivedla nedávno na svět zdravou holčičku Luciu.

Guilia zrovna oslavila narozeniny a říká, že lepší dárek si nemohla přát. „Vím, že to pro dceru bude těžké, vždyť jsem to sama zažila. A i když jsem si přála, aby měla trochu jinou budoucnost, z miminka mám obrovskou radost,“ říká novopečená babička. Zpočátku byla ale trochu na rozpacích. „Historie se opakuje,“ posteskla si, když jí Anna sdělila, že je těhotná. Ale hned se jako správná máma postavila za dceru a je odhodlaná pomáhat jí s výchovou. „Budu se o ni starat jako o druhou dceru,“ říká Giulia. Ve 29 letech to opravdu nebude problém.

Otec malé Lucie Antonio (18) zatím studuje a pomoc od babičky tak přijde víc než vhod. Jen jednoho se bojí všichni společně. Že si Lucia pořídí dítě stejně brzy jako její máma a babička. To by se Giulia stala ve 43 nebo 44 letech nejmladší prababičkou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.