Paroubek si fotil odpůrce - Teď je zavalený poštou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Paroubek si fotil odpůrce - Teď je zavalený poštou!

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek (ČTK/Libor Zavoral)

Šéf ČSSD Jiří Paroubek si může po večerech prohlížet stovky fotek odpůrců. Ti mu totiž dobrovolně posílají své snímky na jeho pracovní email a zahlcují mu tak elektronickou poštu. Reagují tak na úterní informaci, že si předseda ČSSD najímá fotografy na své stranické akce, aby fotili tváře těch, kteří s ním nesouhlasí. Jejich záběry pak následně zveřejnil Lidový dům na svých internetových stránkách.

Jak se zdá, sociální demokracie šlápla do vosího hnízda. Kvůli možnému porušení zákona se archivací a zveřejněním fotek začali zabývat právníci Úřadu pro ochranu osobních údajů. Navíc to pobouřilo i spoustu mladých lidí a vážně hrozí, že by se mohla v obměněné podobě opakovat vajíčková válka z května loňského roku.

Jedním z těch, kteří šéfovi socialistů dobrovolně zaslali fotografii, je i student Kamil Zajíček (23). „Chtěl jsem mu tím ušetřit práci. Jen ať si mě pořádně prohlédne a klidně ze mě má noční můry,“ vzkazuje Zajíček. Podobná iniciativa běží i na internetové síti Facebook, kde vznikla skupina »Paroubek chce fotky svých odpůrců... tak mu je pošleme«. Během včerejšího odpoledne už čítala přes tisíc lidí. Autor skupiny vysvětluje její vznik slovy: „Paroubek si fotí své odpůrce, tak proč mu neulehčit práci a neposlat mu je na mail: paroubekj@psp.cz. Jen ať má přehled, kolik nás je.“

Paroubek u zubaře - Jirko, řekni ááá...

ČSSD v úterý odstartovala ostrou antikampaň proti ODS a TOP 09. Voliče v ní varuje před možným zvýšením spoluúčasti pacientů v případě volebního úspěchu konkurenčních stran. Paroubek si asi není jistý vítězstvím, které mu zatím přisuzují předvolební průzkumy. Před nedávnem si tak raději zašel na preventivní zubní prohlídku. Nic za to nezaplatil, ale pokud by byla pravda, co jeho strana tvrdí, tak by ho to za vlády ODS přišlo na 280 korun. A kolik by podle ČSSD stály další zdravotnické úkony, pokud ve volbách uspěje ODS a TOP 09? Podívejte se na obrázek.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.