Ano, šéfe! končí - Pohlreich rozpoutá peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ano, šéfe! končí - Pohlreich rozpoutá peklo!

V Česku se ujme Pekelné kuchyně ostrý Zdeněk Pohlreich.
V Česku se ujme Pekelné kuchyně ostrý Zdeněk Pohlreich. (Aha! – Daniel Černovský)

Úspěšný pořad »Ano, šéfe!«, jehož nové díly se právě dnes rozjedou na obrazovkách televize Prima, bude zřejmě nahrazen! Vystřídat by ho mělo Peklo v kuchyni, americká reality show o vaření.

Průvodcem zůstane opět tvrdý, vulgární a nekompromisní Zdeněk Pohlreich (52), který informaci o nové kuchařské reality show prozradil. „O Pekelné kuchyni se uvažuje, Pekelná kuchyň se mi líbí, dokonce se mi moc líbí,“ svěřil se na blesk.cz jeden z nejuznávanějších kuchařů v Česku. „Pokud se seženou peníze, mohlo by to být dokonce už na podzim,“ dodal. Prima však informace o novém pořadu drží stále »pod pokličkou«. „Je to opravdu předčasné. V momentě, kdy dojde k jakékoli změně týkající se osoby Zdeňka Pohlreicha, budou diváci naší televize včas informováni,“ řekla deníku Aha! tisková mluvčí Primy Jana Kocová.

A o čem že vlastně Pekelná kuchyně je? Můžete očekávat skutečné drama, silné emoce a kulinářskou vášeň, kterou perfekcionista a milovník dobrého jídla Pohlreich bude vštěpovat všem soutěžícím – zatím nezkušeným kuchařům. V Americe se provázení touto gastronomickou show ujal šéfkuchař oceněný Michelinskými hvězdami – Gordon Ramsay.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.