Ples v opeře: Hvězdy spořádají jídlo za statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ples v opeře: Hvězdy spořádají jídlo za statisíce!

 Michéle Mercier v dobách své největší slávy.
Michéle Mercier v dobách své největší slávy.

Už v sobotu ovládnou české i mezinárodní celebrity Státní operu Praha v plesových róbách. A na rautových stolech jim přistanou delikatesy za statisíce.

..

Po čtrnáctileté přestávce se stejně jako loni i letos koná ve Státní opeře Praha událost roku – Ples v opeře. Na ten přijedou české i zahraniční celebrity. Mluví se o představitelce legendární Angeliky, Michéle Mercierové, o topmodelkách Andree Verešové, Pavlíně Němcové a také o nejznámější české podnikatelce Ivaně Trumpové, která se nedávno svlékla v reality show Big Brother.

Na parketě by neměli chybět také páni režiséři Miloš Forman, Juraj Jakubisko nebo Filip Renč. Nejen jim, ale i dalším VIP hostům se rozhodli pořadatelé zajistit prvotřídní jídlo. Na rautových stolech tak najdou ty největší delikatesy, které budou zapíjet prvotřídním rakouským vínem. Účet za potěšení chuťových buněk proto nebude zrovna malý – neoficiální informace hovoří až o čtvrtmilionové částce!

Pokud chcete vidět i vy tyto hvězdy na živo, máte stále ještě šanci zakoupit poslední vstupenky v síti Bohemia Ticket.

Foto ara

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.