Petra Paroubková - Poskládat kočárek, vyrazit na procházku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petra Paroubková - Poskládat kočárek, vyrazit na procházku...

Petra vyndala kočárek...
Petra vyndala kočárek... (Aha! – Martin Pekárek)

Včerejší slunné počasí zlákalo k procházce i manželku šéfa ČSSD Jiří Paroubka Petru (36). V doprovodu basetky Tony brázdila s kočárkem a tříměsíční dcerkou Margaritou přes třicet minut parkem na pražské Ladronce.

Vůbec jí přitom nevadilo, že se místy musela brodit rozbředlým sněhem. Zvládala přitom řídit kočárek i hlídat rozvernou fenku. Ke spokojené rodinné idylce chyběl jen manžel Jiří. Ten ale plnil své pracovní povinnosti v Lidovém domě. S rodinou tak tráví čas hlavně o večerech a víkendech. Jak se ale paní Petra nechala slyšet, její manžel plní otcovské povinnosti bezchybně. Zvládá prý i přebalování, kterého se předtím tolik obával.

Během dne má ale dcerku na starosti hlavně jeho manželka, které občas vypomůže najatá chůva. „Máme strašně milou slečnu, která nám s tím pomáhá, ale je to jen pár hodin týdně,“ potvrdila nám včera Petra. V péči o dcerku se totiž nemůže spolehnout na tradiční pomoc babiček. Její rodiče bydlí až na Moravě a ti manželovi jsou již dlouho po smrti. Petra se navíc už tři měsíce po porodu vrátila k práci překladatelky a tlumočnice. „Zatím pracuji z domova, takže se to dá stíhat,“ říká činorodá maminka.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.