Ladislav Frej (68), vdovec po Galatíkové (†69): Prožívám peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Ladislav Frej (68), vdovec po Galatíkové (†69): Prožívám peklo!

Ladislav Frej
Ladislav Frej (ČTK – Michal Doležal)

Sotva v duši herce Ladislava Freje (68) zavládl klid a mír po smrti jeho ženy Věry Galatíkové (†69), která zesnula těsně před Vánoci přede dvěma lety, staré rány se znovu otevřely! Mohl za to dokument o Galatíkové, který v týdnu odvysílala Česká televize v cyklu Příběhy slavných.

„Znovu jsme si to museli všechno prožít. Moje milovaná Věra mi umřela 21. prosince. Vánoce tak pro mě mají trpkou příchuť,“ přiznal včera deníku Aha! posmutnělý Frej, který před svátky s novou přítelkyní Gábinou utíká na Kanárské ostrovy!

Frej v sobě v dokumentu našel neuvěřitelnou odvahu a před celým národem přiznal pravdu o svých milostných avantýrách, jimiž lásku svého života během 36 let trvajícího manželství soustavně trápil.

„Byla to oddaná duše. Dívala se na mě nekriticky a obdivně. Ten vztah jsem přesto několikrát porušil. Nedokázal jsem si však pomoci a chodil jsem pořád po záletech,“ přiznal se v intimní zpovědi představitel mladého Sovy z Nemocnice na kraji města. Kvůli dokumentu a vzpomínkám si však musel znovu protrpět svou ztrátu. Včera deníku Aha! přiznal, že to zjitřilo jeho city a připomnělo trpkou příchuť, jakou pro něj už druhé Vánoce bez Věry mají...

„Vánoce budu trávit s dcerou a vnučkou, sejdeme se ale o svátcích i se synem. Moje přítelkyně Gábinka bude se svými rodiči, šestadvacátého prosince pak spolu odlétáme na Kanáry za teplem,“ prozradil nám »napravený hříšník« Frej a na závěr dodal, jak moc je se svou novou láskou šťastný: „Mám rodinu, ale samozřejmě člověk nemůže zůstat úplně sám!“

Dnes však už svých starých hříchů může jen litovat. O co šlo? O nevěru! První větší krizí prošlo jeho manželství okolo roku 1982. Zatímco Věra Galatíková byla muži vždy věrná, on coby bohém stále cítil touhu experimentovat. Další vážné období Frejových záletů přišlo v roce 1998. „Když jsem kladl na váhy dvě eventuality, vždy Věra a děti převážily,“ přiznává Frej, který dodnes žasne, že ho slavná manželka neopustila. Nevěru mu však vyčetla – ze záznamu na svém pohřbu. „Měl jsi mě vždycky rád, ale byly chvíle, kdy ti to nestačilo,“ znělo tehdy smířeně Národním divadlem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.