Kongres ODS - Sexy hostesky a duet Topolánka se Zeťovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kongres ODS - Sexy hostesky a duet Topolánka se Zeťovou!

„No není ta politika ráj?“ myslí si Přemysl Sobotka.
„No není ta politika ráj?“ myslí si Přemysl Sobotka. (Aha! – Petr Novotný, Repro TV Nova)

Sexy hostesky, pěvecký výkon Mirka Topolánka i vnitrostranické hádky. Takový byl víkendový kongres ODS, který se konal v pražském luxusním hotelu Clarion. Nesl se i v duchu vtipkování na adresu šéfa ČSSD Jiřího Paroubka.

Na kongresu totiž byly dívky převlečené za marťanky nebo figurína Jiřího Paroubka ve skafandru – ODS si tak utahovala z Paroubkova slavného projevu, ve kterém říkal, že by hlasoval i s Marťany. Paroubek si vtípky líbit nenechal. „Kdybychom chtěli pěstovat stejný typ langerovského humoru, tak bychom se zabývali například fotografiemi Topolánka, které zachycují důkazy o jeho mužnosti v Berlusconiho vile v Itálii,“ dodal Paroubek.

Útočili na sebe ale i občanští demokraté navzájem. Topolánek se navážel do svého odpůrce, místopředsedy ODS Petra Gandaloviče, kterého nepřímo vyzval k rezignaci. Gandalovič před sjezdem vyzýval k volbě nového vedení, ale neuspěl. Šéf ODS tak i přes všechny výtky svoji pozici víceméně udržel a na leden svolal „ideovou stranickou konferenci“.

Kongres ale nebyl jen o náročných jednáních. Rozptýlením byla pro řadu delegátů přítomnost sexy hostesek, které byly v santaklausovských oblečcích – skoro všichni se s nimi chtěli vyfotit...

A v sobotu večer probíhala velká párty, kterou uváděla herečka Daniela Šinkorová. Topolánek si během večírku zazpíval duet se zpěvačkou Helenou Zeťovou. Když zpívala svůj hit Sedmkrát, vyběhl šéf ODS na pódium a křičel do mikrofonu spolu se Zeťovou refrén písně. Večírek s množstvím alkoholu a všelijakých pochoutek skončil po půlnoci, delegáti se pak přesunuli výtahem o pár pater výš, kde spali. Za jednolůžkový pokoj platili 1900 korun, za dvoulůžkový 2200 korun.

Kočky na kongresu - Politici nás tu balí, mají ale smůlu!

Na víkendovém kongresu ODS si politici našli čas i na bujarou zábavu. Jako mlsní kocouři se motali kolem dlouhonohých hostesek v sexy červených kostýmcích. Zvláště spokojeně se mezi kráskami cítil předseda Senátu České republiky Přemysl Sobotka, který slečny s radostí objímal v pase.

Zdaleka ale nebyl jediný, kdo měl na vnadné hostesky na kongresu chuť. O jejich společnost má totiž zájem většina chlapů, včetně politiků. „Nabídek od pánů na různé večeře mám plno, ale vždycky jim ukážu zásnubní prstýnek na levém prsteníčku a oni vidí, že mají smůlu. Pokaždé jim poděkuji, že mě jejich zájem těší, ale tím to končí. A oni to chápou,“ směje se Carol Preislerová (21). 183 centimetrů vysoká tmavovláska dělá hostesku pro ODS už podruhé. A kolik si za pózování s politiky vydělá? „To nemůžu říct přesně, ale honorář za takové akce se pohybuje od 90 do 250 korun za hodinu,“ dodává Preislerová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.