Korn, Rybová a spol. bojují proti AIDS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Korn, Rybová a spol. bojují proti AIDS!

Fotografie
Fotografie (internal)

Dvanáct fotografií českých umělců, dvanáct návrhářů a dvanáct osobností se představí exkluzivně na benefiční aukci na originálních ekoformátových fotografiích! Pomáhají tak bojovat proti zákeřné nemoci zvané AIDS.

Celosvětový výrobce kondomů Durex ve spolupráci se sdružením Art For Life vytvořili kalendář na rok 2010, z jehož prodeje půjde celý výtěžek na konto České společnosti AIDS pomoc. Do projektu se zapojila řada známých českých osobností a umělců.

Na černobílých fotografiích s červeným prvkem jako symbolem boje s AIDS pózují například Linda Rybová, Martha Issová s partnerem Jakubem Prachařem, Jiří Korn nebo lamač dívčích srdcí Mirek Šimůnek. Jmenované oblékli renomovaní návrháři jako Natali Ruden, Denisa Nová nebo Lucie Kutálková a Lucie Trnková tvořící pod značkou Leeda.

Limitovaná série pět seti kusů kalendáře Art For Life 2010 je k dostání po dobu listopadu v pražském Hotelu Icon. Stojí symbolických 300 korun, tedy právě tolik, kolik je cena jednoho anonymního testu na HIV pozitivitu/negativitu v Domě Světla.

Velkoformátové fotografie z kalendáře budou vydraženy na konci listopadu. Součástí aukce bude i módní přehlídka za účasti fotografovaných osobností a dražba modelů představených v kalendáři.

Veškerý výtěžek poputuje České společnosti AIDS pomoc, jejímž cílem je preventivní činnost ve formě vydávání letáků a brožur informujících o přenosu viru HIV, přednášky HIV pozitivních lektorů na středních školách aj.

Zleva: Miroslav Šimůnek, Lejla Abbasová a herci a milenci Martha Issová a Jakub Prachař.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.