Jak se obdarovávají miliardáři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jak se obdarovávají miliardáři

Radovan Vítek s manželkou Marií Geidlovou.
Radovan Vítek s manželkou Marií Geidlovou. (Aha! – Martin Přibyl)

V úterý Aha! informovalo, že se »chudý« miliardář Radovan Vítek (38) s manželkou Marií (33), čtyřmi dětmi a chůvou vydali na týdenní dovolenou do Ománu. I s ubytováním v nejdražším ománském hotelu, letem soukromým tryskáčem a další útratou to vše muselo vyjít na miliony korun. Podle zdroje Aha! ale Vítek neplatil všechno. Když totiž máte kamarády – miliardáře, odpovídají tomu i dary, které od nich můžete dostat.

„Let tryskáčem mu jako svatební dar dal Patrik Tkáč z J&T, jsou dobří kamarádi,“ řekl Aha! zdroj blízký Vítkovi. Miliardář Radovan Vítek se totiž nedávno oženil s dlouholetou přítelkyní Marií Geidlovou. S tou už má tři děti, Kristýnu (3), Aničku (2) a Mathiase (7 měsíců). A Tkáč, který na svatbě také byl, je jedním z nejvyšších šéfů investiční skupiny J&T. Ta mimo jiné provozuje několik tryskáčů. Podle zdroje Aha! měli Vítek s novomanželkou dostat dvacet letových hodin zdarma. A protože jedna letová hodina tryskáčem stojí asi 150 000 korun, dárek má hodnotu 3 miliony korun! Většinu z dárku Vítek s rodinou »spotřeboval« už při cestě do Ománu – cesta tam a zpět totiž zabere asi šestnáct hodin.

Do Ománu jeli Vítek a Geidlová s dětmi, chůvou a synem Radovanem z Vítkova prvního manželství s Evou Vítkovou. Ta s exmanželem bojuje o 3,6 miliardy korun na porozvodovém vyrovnání.

Pikantní na Vítkově dovolené je také to, že Tkáč sice patří mezi nejbohatší Slováky a jeho majetek se odhaduje na šest miliard korun, a přitom platí dovolenou Vítkovi, který je neoficiálně mnohem bohatší. A proč neoficiálně? Aby se nemusel dělit s exmanželkou, převedl zhruba čtyřicetimiliardový majetek na matku Miladu Malou a u soudu udává plat 25 tisíc korun hrubého.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.